Sosem jön vissza Jézus?
Mert bizony mondom néktek: be sem járjátok [végig sem járjátok] Izráel városait ... míg [mire] az embernek Fia [Emberfia] eljövend [visszajön hozzátok] .
Nos, ez nem következett be, pedig tisztán le van írva, hogy mire bejárják Izraelt, visszajön. Izrael nem nagy, hamar bejárhatták, de nem jött vissza.
Tehát, időben be volt határolva, hogy meddig jön vissza, ez nem teljesült, ebből adódik, hogy hasztalan remény a további várakozás!
Nehogymá arra nézz, hogy ha eddig nem jött vissza, akkor ezután sem fog.:-)
Ha előbb visszajött volna, akkor meg Te és mi mindannyian lehet hogy mentünk volna a lecsóba. Inkább örülj neki, hogy ilyen közel még nem volt az elragadtatás. :-D
Milyen elragadtatás?
pfff ki beszél ilyenről?
És kivánom ,hogy annyi szemed legyen ahányszor megtalálod a szentírásban ,hogy karácsonykor született Jézus.
Nem biztos ám,hogy az eljövetelt szó szerint kell érteni,hogy eljön fizikai testben.Elég egy pontatlan fordítás,az üzenet pontatlan lejegyzése,a beszélő félreértése,és már máshogy kerül bele a könyvbe az írott szöveg.A legvalószínűbbnek azt tartom,hogy azt akarta közölni,hogy Isten országa,a békesség,hit,remény,szeretet,mindaz,amit ő képviselt közöttünk van,ő elhozta az örömhírt,hogy a miénk lehet itt a földön,ha szívvel kérjük.De ha közben valóban el is jött,vagy eljönne fizikai testben,akkor is ki hinne neki?
-Bizony mondom,én vagyok Jézus.Béke neked.
-Jézus? a Názáreti? Aha...Persze,én meg az Isten vagyok....
-De én tényleg az a Jézus vagyok...
-Akkor bizonyítsd be,csinálj valami csodát!
-Nem parádézni jöttem,különben is,ne provokálj,nem tehetek róla,hogy hitetlen vagy,én őszintén elmondtam,ki vagyok.Halld a szavam ha van füled,érezd a szeretetem ha van szíved,fogd fel a lényeget ha van értelmed,figyelj,és tanulj...
-Jó,de te nem is úgy nézel ki,mint Jézus,nincs is szakállad,meg hosszú hajad...
-Isten fia is ismeri a borotvát.Hosszú hajam meg akkor sem volt,csak így képzeltetek el.Egyébként is,honnan veszed,hogy nem jöhetnék le a földre bármilyen kinézettel,akár nőként is? egy alacsony,molett,nem túl szép nőként.vagy éppen egy jó alakú,szép szemű,szép arcú,hosszú hajú,vonzó nőként.vagy fényáradatban úszva jöjjek el,a felhők közül? Azt hiszed,hogy ezen van a hangsúly?
-Na,elég! te a Sátán küldötte vagy! őrült,elmebeteg,hazudozó! a Biblia nem ezt írja rólad,ezért nem lehetsz te Jézus!
-Sejtettem....mire is számíthattam volna? semmit sem változtatok.
-De figyelj,van egy ötletem...megteszem neked,igen,teszek egy csodát.Látod ott azt a tolószékes koldust? odamegyek hozzá,meggyógyítom,fel fog állni a tolószékből,és a saját lábán sétál haza.Barátom,kelj fel,és járj!
-Járok! járok! tudok járni! köszönöm!
-Most sem hiszel nekem?
-Ez nem bizonyíték...összejátszottatok...ez kandi kamera! vagy az ördöggel cimborálsz! igen,okkultista vagy, Sátánimádó,hazugság atyja,ilyen ember van épp elég,tudod mikor vagy te Jézus! Nézzék,ez az ember egy közönséges szélhámos!
-Az előbb még azt mondtad,az ördöggel praktizálok,akkor mégis,hogyan lehetek egy közönséges szélhámos,ha ilyen természetfölötti erőkkel rendelkezem?
-Öööö...Te magad vagy a Sátán,most is csak félre akarsz vezetni ezzel a kérdéssel!
-Nektek semmi sem jó,semmi sem elég.Remek,csak rúgjatok belém,szidalmazzatok,feszítsetek keresztre! ettől nektek jobb lesz? ahelyett,hogy hinnétek,tanulnátok,és segítenétek saját magatokon is! Mert ti is képesek vagytok rá,de ezt már mondtam egyszer...De nektek ez nem kell.Akkor sem kellett...
Nem szószerinti Izráel....
Izráel az embereket jelenti ahová eljuthat Isten jó hire. A be nem járjátok Izraelt azt jelenti, hogy a végidőben nem lessz mindenkinek lehetősége megismerni Istent. Jézus azt mondta hogy "menjetek és tegyetek tanitvánnyá minden embert" de tudta hogy a végidőben mégsem jut el mindekihez a jó hir.
Jezus mar eleg regen iranyitja itt a munkat a foldon,bar sokan nem latjak,es masok nem helyesen latjak.
Tart a begyujto munka,folyik a predikalas a Jo Hirrol amit Jezus kezdett el.
Lassan befejezodik,Azt jelenti ez az idoszak veget ert.
Eljon Armageddon,az igazi,Es akkor valik nyilvanvalova ki figyelt Jezusra,es ki csak mondta hogy figyelt.
Nem Izraelre mint egy adott helyre vonatkozik,ez a szemleltetes Jezustol,mert azt is mondta,az egesz foldon fog ez a munka zajlani,a ketto pedig nem vag ossze.
Nem hasztalan,ha keresed,es kutatsz utanna,orok elet a jutalom.Ez biztos teljesulni fog.Te ott leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!