MI számít paráználkodssak és bujaságnak? Ha a házas felek csak egymással érintkeznek és akár nem is volt a házasság elött nemi kapcsolatuk, akkor mit szabad és mit nem az ágyban?
Orális,anális, ha az feleség felcsatolja a játékszertés elkapja a férjét,szerepjáték,korbács?
Mi fér bele?
Mert amit olvastam,hogy a férfi a lába közé szorítja a szerszámát és szűziesen ölelik és simogatják egymást azért kevésnek tűnik !!
A répaleves dolognak az a lényege, hogy a bor ugye élvezetet okoz és káros is, míg a répalé rossz, de egészséges. Mégis bort teremtett. Szóval nincs értelme az élvezetek kerülésének.
Sőt, az apostolok is néha fölöntöttek a garatra.
Igazából a kérdéseben már írtam,hogy mikre gondolok.
Nem tudhatom mi számít paráználkodásnka.
Kutyában? Ha olvastátok azt írtam,hogy olvastam valahol,hogy (ha minden igaz a Vatikán azt tartja elfogadhatónak vagy csak az új Pápa)a férfi a lába közé kaápja aszerszámot és simogatják egymást.
Ebból kiindulva a kutyában nyomatás már paráználkodás.
Ok,hogy a házasságon kívüli szex annak számít,de a feleséggel az ágyban mi számít annak.
Vagy ott már nincs is paráználkodás??? Ott már az Úr is eltűr mindent? mert házasok?
nem vagyok nős,csak kérdezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!