Mi a véleményetek hívő keresztények a vozás törvényéről?
Beírnátok esetleg ide a véleményeteket,hogy szerintetek helyes-e vagy sem ez az egész vonzásos dolog a Biblia szerint? Nagyon kíváncsi lennék a hozzászólásokra.
Bár egykicst utána kell olvasni.
köszi
csak lésgszíves olvassatok kicsit utána a vonzásnak pl. az oldalon amit belinkeltem és ott válaszoljatok,mondjátok el a véleményeteket.
Helyes vágyni vagy sem? a kérdés.
Mindenki vágyik valamire. A hitbuzgóak a megváltásra, bűnbocsánatra, stb. A vágyak visznek előre minket az utunkon. De ezt fölösleges túlmisztifikálni. Aki nem vágyik semmire, nem akar semmit, az nincs miért éljen. Ezeket az embereket igen gyakran láthatjuk hidak tetejéről leugrálni, vagy esetleg sötét, félrefésült hajjal rohangászni az utcán. magukat emósnak nevezve. :P
Pedig csak már egyszerűen nincsenek céljaik.
Én nem igazán ismerem a vonzás törvényének mibenlétét. Felvázolnád esetleg nagy vonalakban, vagy egy linket, ahol laikusnak elmagyarázzák, miről is van szó? Köszi :)
egy katolikus
12:44
>>Ezeket az embereket igen gyakran láthatjuk hidak tetejéről leugrálni, vagy esetleg sötét, félrefésült hajjal rohangászni az utcán. magukat emósnak nevezve. :P<<
Nagyon nagy vagy :-)))))
Egy katolikus !!
A kérdés alatt belinkeltem valamit.Igazából azt szerettem volna ha valaki ott fejti ki a nézetit a vonzásról a vallás szemüvegén keresztül.
Egyébként azon az oladlon is sokmindet találsz a vonzás törvényéről.
Egyébként bátmelyik eresőbe beütütöd sokmindent fogsz találni. Annyi is alég,hogy A Titok, emiatt lett olyan felkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!