Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ennyire megosztott a...

Miért ennyire megosztott a keresztény világ?

Figyelt kérdés

Jó 1-2 hónapja nézegetem a keresztény hozzászólókat úgy komolyabban.(JHV,róm.,ref,mormon,adv stb.)

Az elmúlt 200 kérdés és válaszaik alatt nekem az jött le,hogy a kereszténységhez képest az iszlám egy beton stabil,szinte osztatlan vallás.

Kapjuk már össze magunkat és együtt gondolkodjunk,ne egymás ellen!!!(A törvények és alapelvek miatt én is a keresztényekhez sorolom be magam).

A forrás közös.Miért annyira bonyolult közös nevezőre jutni szinte az összes kérdésben?

Ameddig zajlik a pártoskodás,egymás nyírása,addig nem lesz eredmény és érvényesül a "sötét ellentábor".

2014. febr. 28. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Bármit megtehetsz, ami nem árt a másiknak (szándékosan).

Természetesen, ha valaki önző, primitív és nem tetszik neki olyan dolog, amihez semmi köze nincs, akkor az illető magának árt és nem te vagy a hibás.

Ha lehet, akkor segítsük egymást.

Sok?

Mi kell még?

2014. febr. 28. 00:22
 2/8 A kérdező kommentje:
RoST wiccás vagy?:)
2014. febr. 28. 01:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy oka van: a vallás
2014. febr. 28. 01:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Ó jaj, szegény fejem egy újabb névvel gazdagodott....

Juj, de viszont teszik nagyon, köszy :P

"RoST wiccás vagy?:)"

Nem, de a rosthiányos táplálkozás rövidtávon székrekedést, hosszútávon, cukorbetegséget okozhat:)

Egyébként semmi bajom velük. De én is olyan keresztényszerűségnek tartom magamat.

2014. febr. 28. 02:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Helyes!:)

Csak betűspórolás volt.Mi régiek,még szoktunk.)

2014. febr. 28. 02:37
 6/8 KZitus ***** válasza:

Szervusz

A válasz a Bibliában van leírva. Soha nem lesz egység a vallások között, a keresztény vallások között sem. Jézus 2 útról beszélt. Tehát nem lehet csak egyetlen olyan út(vallás), amely elfogadható Isten előtt. Mert csak Isten, vsgy Sátán oldalán állhatunk. Attól függően, kinek engedelmeskedünk. Ezt nem én találtam ki. Krisztus végig erről tanított. És látod, én még egyetlen vallásról sem írtam eddig. Csak Krusztus tanításairól. De leírom neked, csak két okot (van több is), amiért soha nem elegyyedhet az igaz a hamissal.

1Mózes 3:15 " És ellenségeskedést támasztok közted és az asszony között, a te magod és az ő magva között. Az+ összezúzza a fejed, te pedig annak sarkát zúzod szét.”

Ez az első prófécia, amely Sátánnak lett elmondva. Isten itt tudatta vele, hogy mindig ellenségeskedés lesz Sátán és az Isten szervezete között(a harc végkimenetele is le van itt írva)

(a Közted= az Sátán; az asszony = Isten szerveezete)

És ez már több mint 6 ezer éve tart. Soha azóta semmi közös nem volt Isten igazságai és Sátán hazugsságai között.

De mi a helyzet napjainkra? Biztosan tudod, hogy a Jelenések könyve a napjainkra és a jövőre vonatkozó próféciákat tartalmazza. Ott az van írva a kérdéseddel kapcsolatban:

Jelenések 12:17 "És haragra gerjedt a sárkány az asszony ellen, és elment, hogy háborút viseljen a magvából megmaradtak ellen, akik megtartják az Isten parancsolatait, és akik ragaszkodnak a Jézus melletti tanúskodás munkájához."

Ezt tapasztalod itt ezen az oldalon is. Amikor teljesedik egy prófécia, az az életünk minten területén érzékelhető.

2014. febr. 28. 10:01
 7/8 Andizsuzsi ***** válasza:
Én arra voagyok kíváncsi, hogy 1-2 hónap alatt hogy bírtad feltérképezni, hogy a hozzászólók közül ki adventista, mormon stb.Egy-két emberről tudni lehet, hogy milyen vallású, de pl. mormonnal én még nem tallkoztam itt. Egyébként az iszlám sem olyan egységes, csak abba nem látsz bele. A szunniták és a sííták pl. napjainkban is sokszor komoly és véres harcokat folytatnak egymás ellen.
2014. febr. 28. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, igazad van, a kereszténységnek ez lesz a veszte. Európában egyre jobban háttérbe szorul a muszlim bevándorlókkal szemben. De muszlimként írom neked, hogy az iszlám sem egységes. A siíta és a szunnita vonal követői erősen elkülönülnek egymástól, ezért is szinte mindennaposak a robbantások pl. Irakban.
2014. febr. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!