Hisz valaki Istenben? Ha igen, mit tud erről?
Ne vedd sértésnek kérdező. Nem bántásként. De 15 évesen mi lehetett az a sok csoda amit tett veled? "Mióta vele járok,..." -ból gondolom, hogy nem születésedtől fogva, hanem max 3-4 éve csinálhatod ezt (és még lehet sokat mondtam). De javíts ki ha tévedek.
De a kérdésre válaszolva. Én egy felsőbb hatalomban hiszek, ami szerintem több mint isteni. Én ezt Univerzumnak hívom (vagyis én az Univerzumot tartom egy fajta istenségnek). Ennek vannak a a "gyerekei" a bolygók, amik közül néhány (vagy lehet, hogy egy) megkapta azt a kiváltságot, hogy Ő maga is teremtsen valami maradandót, valami szépet. A csodák, átkok, balszerencse, véletlen pedig ennek az Univerzumnak a műve. Ami így nyilvánítja ki akaratát.
Olvastam a Bibliát. (Valójába olvasom. Sajnos nem haladok vele valami jól.)
Egyes könyvekbe meg az van leírva, hogy a vegetáriánus ételek milyen finomak, és a vegetáriánus létformát választó emberek mennyire felsőbbrendűek. Mégsem igaz.
Kérlek olvasd tovább imádkozva megtalálod majd benne hogy a keresztyének másokat különbnek tartják maguknál.
Az étkezésről pedig az egészség szempontjából értelmezve beszél. Ha valaki hittel ,imádkozva , hála adással fogyassza az ételt minden a javára van .
Áldásos Biblia tanulmányozást és jó egészséget kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!