Hol írja a Biblia hogy az emberek alakítják paradicsommá a Földet?
Fejezzétek be a hülyeséget!
KZitus!
Szerinted válaszoltál a kérdésemre?
Jelenések 21:4, 5 Itt írja hogy az emberek alakítják a Földet paradicsommá?
Mert azt még eltudom hinni hogy az ember tényleg kertet alakít ki de hogy eltörli a halált ahogy itt szerepel azt már nem.
Nem válaszoltál a kérdésemre. Kérlek ha megint írsz akkor olvasd el lassabban a kérdésem hát ha akkor megérted hogy mire szeretnék választ kapni. Nem megsérteni akarlak ezzel de nincs értelme olyanokat írnod ami nem válasz a kérdésemre.
26%-os!
Ha tudni akarod erre a kérdésre a választ akkor írd ki kérdésként. Pont úgy ahogyan én.
Egyébként meg ha nem tudod a választ akkor minek írsz? Veled sem vagyok kisegítve.
Neked is lassabban kellene olvasnod hát ha akkor felfogod mi a kérdésem. Neked sem bántásképpen írom ezt.
26%-os
Most már ne erőlködj ,sandor76 már leírta. Pedig ezt leírhattad volna az első válaszodban is.Igaz szoros volt a helyezés de csak az ő válasza van előrébb. De neked van egy korábbi válaszod is de ott még nem jött össze a dolog.
sandor76!
Ézsaiás 65:17.
Az írja hogy új egeket és új földet TEREMTEK. Az ember nem tud teremteni.
Egyetértünk abban hogy ez Isten egyedi tulajdonsága?
Igaz hogy írja hogy szőlőt ültetnek meg házakat építenek. Eddig a te válaszod a legjobb és külön köszönöm hogy nem írtál egy csomó fölösleges dolgot ezért hálás vagyok.
78%-os!
Teljesen igazad van valóban nagybetűvel kellett volna írnom. Ezt nem vettem észre.
Kérdezö csupán azon csodálkozok, hogy felteszel egy kérdést, amikor igyekeznek neked megfelelni, akkor meg dührohamot kapol ? Miért? Meg szabad kérdeznem, hogy hiszel-e Istenben és a Bibliában? Mert elég értetlenül állok a feleleted elött.
Ha ismered a Bibliát, te magad is tudod, hogy az embereknek adta Isten a feladatot, hogy a Földet Édenné tegyék.
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!