Jehova tanúi, miért féltek?
A tegnap délután kint voltam a hátsóudvarban fát hasítgattam. Egy adott pillanatban a kutya nagyon kezdett fogni,mivel tanyavilágban élünk furcsáltam mert estefelé ritkán vetődik ember errefelé. Nem sokat gondolkodtam hanem mentem nézzem meg mi a baj,persze a baltát nem tettem le a kezemböl,de nem azért mert bántani akartam volna bárkit is csak egyszerűen a kezembe volt. A lényeg az,hogy egy nőt meg egy férfit láttam amint a 12 éves fiammal beszélgetnek,ahogy megláttak engem közeledni gondolom a balta miatt se szó se beszéd bepattantak a kocsiba és elhúztak mire én odaértem. A kisfiam kezében egy Ébredjetek folyóirat irat volt. A gyerek azt mondja,hogy akartak meg adni valamit de amikor megláttak engem közeledni a nő megilyedt és mondta a férfinak,hogy menjenek.
Nem tudom,hogy miért ijedtek meg tőlem mert szívesen beszélgettem volna velük mert még eddig nem volt alkalmam találkozni személyesen egyetlen tanúval sem csak interneten keresztül.
A kérdésem ugyan az.
Mitől féltek? Hisz Jehova megvédi azokat akik hozzátartoznak,nem?
Lett volna alkalmam nekem is legalább beszélgetni néhány témáról pl. a Szentháromságról és erre ők elszaladnak. Én nem bántottam volna senkit!
Még egy jó kávét is kaptak volna.
Szóval,mitől féltek?
Hát kedves kérdezö, ha én látnék egy férfit baltával a kezemben, söt gyermek is van mellettem, én is megijednék.
Tudod ök azt nem tudhatták, hogy te egy tisztességes, becsületes ember vagy.
Nézd egy Bibliai vers ezt írja: "Az okos látja a veszélyt, és elbújik..." Jézus sem ugrott le a torony tetejéröl...
Ha akarsz személyesen beszélgetni a Tanúkkal elmehetsz a legközelebbi királyságterembe. Ne félj egy tanú sem szalad el a szentháromság elöl, nagyon jól át van nekik tanulmányozva mit mond erröl a Biblia :-)
Kedves káty valamit elnéztél.:)
Ugyanis az én gyerekeim voltak a kapunál. És a kisfiam fogadta őket.
Tudod ez megszokás kérdése. Általában ha dolgozók valamit és szerszám van a kezemben de hirtelen közbejön valami nem szoktam letenni ami a kezemben van. A balta helyett lehetett volna akár egy fogó vagy csavarhúzó vagy bármi. Erre szoktak azt mondani,hogy rosszkor jöttek,rossz időben. :) vagy valami ilyesmi :D
Egyébként érdekelt volna a véleményk előben a Szentháromságról. :)
Lehet,hogy írni nem igen tudok de beszélni nagyon ám! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!