Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi, miért féltek?

Jehova tanúi, miért féltek?

Figyelt kérdés

A tegnap délután kint voltam a hátsóudvarban fát hasítgattam. Egy adott pillanatban a kutya nagyon kezdett fogni,mivel tanyavilágban élünk furcsáltam mert estefelé ritkán vetődik ember errefelé. Nem sokat gondolkodtam hanem mentem nézzem meg mi a baj,persze a baltát nem tettem le a kezemböl,de nem azért mert bántani akartam volna bárkit is csak egyszerűen a kezembe volt. A lényeg az,hogy egy nőt meg egy férfit láttam amint a 12 éves fiammal beszélgetnek,ahogy megláttak engem közeledni gondolom a balta miatt se szó se beszéd bepattantak a kocsiba és elhúztak mire én odaértem. A kisfiam kezében egy Ébredjetek folyóirat irat volt. A gyerek azt mondja,hogy akartak meg adni valamit de amikor megláttak engem közeledni a nő megilyedt és mondta a férfinak,hogy menjenek.

Nem tudom,hogy miért ijedtek meg tőlem mert szívesen beszélgettem volna velük mert még eddig nem volt alkalmam találkozni személyesen egyetlen tanúval sem csak interneten keresztül.

A kérdésem ugyan az.

Mitől féltek? Hisz Jehova megvédi azokat akik hozzátartoznak,nem?

Lett volna alkalmam nekem is legalább beszélgetni néhány témáról pl. a Szentháromságról és erre ők elszaladnak. Én nem bántottam volna senkit!

Még egy jó kávét is kaptak volna.

Szóval,mitől féltek?

2014. febr. 22. 08:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát kedves kérdezö, ha én látnék egy férfit baltával a kezemben, söt gyermek is van mellettem, én is megijednék.

Tudod ök azt nem tudhatták, hogy te egy tisztességes, becsületes ember vagy.

Nézd egy Bibliai vers ezt írja: "Az okos látja a veszélyt, és elbújik..." Jézus sem ugrott le a torony tetejéröl...

Ha akarsz személyesen beszélgetni a Tanúkkal elmehetsz a legközelebbi királyságterembe. Ne félj egy tanú sem szalad el a szentháromság elöl, nagyon jól át van nekik tanulmányozva mit mond erröl a Biblia :-)

2014. febr. 22. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves káty valamit elnéztél.:)

Ugyanis az én gyerekeim voltak a kapunál. És a kisfiam fogadta őket.

2014. febr. 22. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
aha bocsánat... tényleg elnéztem a gyerköcöt... no de miért nem tetted le a baltát a kezedböl? Biztosan szívesen elbeszélgettek volna veled :-)
2014. febr. 22. 16:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Tudod ez megszokás kérdése. Általában ha dolgozók valamit és szerszám van a kezemben de hirtelen közbejön valami nem szoktam letenni ami a kezemben van. A balta helyett lehetett volna akár egy fogó vagy csavarhúzó vagy bármi. Erre szoktak azt mondani,hogy rosszkor jöttek,rossz időben. :) vagy valami ilyesmi :D

Egyébként érdekelt volna a véleményk előben a Szentháromságról. :)

Lehet,hogy írni nem igen tudok de beszélni nagyon ám! :D

2014. febr. 22. 17:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát ezt is elhiszem, már én is nyitottam ajtót fakanállal a kezemben :-D...de attól nem szaladt el senki :-D Ha akarod hogy meglátogassanak téged tényleg a tanúk ezen az oldalon [link] megtalálod a " Kérjen Bibliatanulmányozást" feliratot és megírhatod, hogy menjen hozzád el valaki beszélgetni, vagy elmehetsz a legközelebbi Királyságterembe beszélgetni
2014. febr. 22. 21:47
 16/17 anonim válasza:
Hát ha egy baltás ember jönne velem szemben este, a tanyán, ahol konkrétan egy gyereken kívül senki sincs, tuti hogy én is elmenekültem volna :D
2014. febr. 23. 10:50
 17/17 anonim válasza:
Van egy elado baltad ??
2014. márc. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!