Jehova tanúi, miért féltek?
A tegnap délután kint voltam a hátsóudvarban fát hasítgattam. Egy adott pillanatban a kutya nagyon kezdett fogni,mivel tanyavilágban élünk furcsáltam mert estefelé ritkán vetődik ember errefelé. Nem sokat gondolkodtam hanem mentem nézzem meg mi a baj,persze a baltát nem tettem le a kezemböl,de nem azért mert bántani akartam volna bárkit is csak egyszerűen a kezembe volt. A lényeg az,hogy egy nőt meg egy férfit láttam amint a 12 éves fiammal beszélgetnek,ahogy megláttak engem közeledni gondolom a balta miatt se szó se beszéd bepattantak a kocsiba és elhúztak mire én odaértem. A kisfiam kezében egy Ébredjetek folyóirat irat volt. A gyerek azt mondja,hogy akartak meg adni valamit de amikor megláttak engem közeledni a nő megilyedt és mondta a férfinak,hogy menjenek.
Nem tudom,hogy miért ijedtek meg tőlem mert szívesen beszélgettem volna velük mert még eddig nem volt alkalmam találkozni személyesen egyetlen tanúval sem csak interneten keresztül.
A kérdésem ugyan az.
Mitől féltek? Hisz Jehova megvédi azokat akik hozzátartoznak,nem?
Lett volna alkalmam nekem is legalább beszélgetni néhány témáról pl. a Szentháromságról és erre ők elszaladnak. Én nem bántottam volna senkit!
Még egy jó kávét is kaptak volna.
Szóval,mitől féltek?
Egy elhagyott tanyán egy baltával közeledő ember este felé... Most mi van, miért féltek? Ez komoly?
Nem vagyok Tanú.
Jobb félni, mint megijedni.
Komolyan nem értem, hogy most mit nem értesz a szitun, mit csodálkozol?
Legközelebb, ha jön hozzátok valaki, tedd le a baltát, a fejszét, a nagykést, a pisztolyt, a puskát, a kardot. Lehet, hogy eljuttok oda, hogy meg tudja mondani, hogy miért jött és nem szalad el.
Ez nincskizárva.
Közbe beszéltem a legközelebbi szomszéddal náluk is voltak,ott az asszonyal beszéltek. Onnan úgy mentek el,hogy a jövőhéten állítólag Szerdán visszamennek.
Hagytam üzenetet nekik,hogy egy kicsit bátrabban jöjjenek mert nem eszek meg senkit még akkor sem ha balta van a kezemben. :D
Acélszív nincs amiért elnézést kérned :) nem haragudtam meg.
De rendes tőled,hogy elnézést kértél amit egy magamfajta ember értékelni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!