Jehova tanúi egyet értetek ezekkel a jól összegyűjtött és rendezett igeszakaszokkal?
Nem fognak! :)
Ha egyetértenek akkor elárulják a szervezetet.
És azt nem engedhetik meg maguknak,inkább maradnak a sötétben.
Ez a honlap, Nem Jehova Tanúi honlapja, és eszemben sincs belépni erre az oldalra.
Ha szeretnél választ kapni, írd ki azt konkrétan Te mire gondolsz.
S akkor válaszolunk, ellenben nem tudjuk miről van szó.
E.T.
1-es válaszolónak:
Miért kell ellenségeskedni?
Ha nem kérdeztek, miért kötözködsz?
S egyébként Istennek tartozok elszámolással nem a "szervezetnek", S Isten népe szervezetten tevékenykedik az Isten elrendezése, nem embereké.
Tahó?
Hát így jártál kedves Barátom, a kérdésedre nem kapsz választ.
Igazi keresztény stílusod van, Ilyenkor hol van Jézus tanítása az elmédből?....
26%-os nem erről van szó különben is, ti nem Isten népe vagytok. Azok a zsidók és mi keresztények. Mi keresztények (és nem ti), pedig Isten fiai/gyermekeinek hívatunk.
Másodszor: Istennek nem "szervezete" van. Egy igaz Egyház van, az pedig Jézus Krisztus Egyháza, aminek a feje maga Jézus! Ő az egyedüli kőszikla, fundamentum, szegeletkő, a hívő ember hitének alapja!
"Annak légyen dicsőség az egyházban a Krisztus Jézusban nemzetségről nemzetségre örökkön örökké. Ámen!"
Efézusi levél 3:21
És az idézett részben sem egy szervezetről van szó.
Jézus Krisztus az ÚT az IGAZSÁG és az ÉLET, NEM PEDIG EGY SZERVEZET!
Miért mindig csak a 26%-os Jehova ír?
A többi el van tiltva?
"Hát így jártál kedves Barátom, a kérdésedre nem kapsz választ."
Te mit nyájaskodsz? Az előbb mondtad, hogy nem nézed meg az oldalt akkor meg minek magyarázkodsz még itt?
Nem nyájaskodtam, hanem emberi modorban igyekszem tartani a
"beszélgetést" részemről.
de ezzel be is fejeztem, mert nem szándékozok vitát nyitni vagy folytatni.
7-es válaszolónak:
Nem vagyok Jehova.
S más Tanúk is válaszolnak itt, persze ha nincs hozzá fűzni valójuk akkor minek írjanak, hiszen egyetértenek.
Én sem válaszolok minden egyes alkalommal ha azt látom, hogy a Testvéreim megválaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!