Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol adhatnám le BUDAPESTEN az...

Hol adhatnám le BUDAPESTEN az összegyűjtött kupakokat? Természetesen ingyen adom, de postaköltséget nem vagyok hajlandó fizetni.

Figyelt kérdés
Valahányszor összegyűlik egy szatyorra való kupak, kiderül, hogy a hely (bolt, iskola stb.), ahol az előzőt leadtam, már nem foglalkozik vele. Pedig a sajtóból tudom, hogy folyamatosan gyűjtik a beteg gyerekek megsegítésére.

2013. ápr. 18. 11:40
 1/3 poet1 ***** válasza:
gyűjtsd nekünk. Már 5 éve csináljuk egy kislányért
2013. ápr. 18. 12:43
 2/3 poet1 ***** válasza:
privátba leírom a részleteket,ha segítenél. Előre is nagyon köszi
2013. ápr. 18. 12:44
 3/3 A kérdező kommentje:
OK, küldj privit. Bár különböző fórumokat olvasva látom, hogy ez a kérdés (illetve a válasz) sokakat érdekel. Gördülékenyebben menne a dolog, ha nem kezelnék hadititokként. Hiszen a többség nem egy konkrét személyen akar segíteni, hanem ÁLTALÁBAN. Hogy jövök én ahhoz, hogy eldöntsem, ki szorul rá jobban? Ezért választottam mindig "névtelen" gyűjtőhelyet.
2013. ápr. 19. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!