Hol adhatnám le BUDAPESTEN az összegyűjtött kupakokat? Természetesen ingyen adom, de postaköltséget nem vagyok hajlandó fizetni.
Figyelt kérdés
Valahányszor összegyűlik egy szatyorra való kupak, kiderül, hogy a hely (bolt, iskola stb.), ahol az előzőt leadtam, már nem foglalkozik vele. Pedig a sajtóból tudom, hogy folyamatosan gyűjtik a beteg gyerekek megsegítésére.2013. ápr. 18. 11:40
1/3 poet1 válasza:
gyűjtsd nekünk. Már 5 éve csináljuk egy kislányért
2/3 poet1 válasza:
privátba leírom a részleteket,ha segítenél. Előre is nagyon köszi
3/3 A kérdező kommentje:
OK, küldj privit. Bár különböző fórumokat olvasva látom, hogy ez a kérdés (illetve a válasz) sokakat érdekel. Gördülékenyebben menne a dolog, ha nem kezelnék hadititokként. Hiszen a többség nem egy konkrét személyen akar segíteni, hanem ÁLTALÁBAN. Hogy jövök én ahhoz, hogy eldöntsem, ki szorul rá jobban? Ezért választottam mindig "névtelen" gyűjtőhelyet.
2013. ápr. 19. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!