Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van aki tudja az igazat égnek...

Van aki tudja az igazat égnek s földnek uráról Jehováról? Az ő fiáról és Sátánról az ő démonairól és a valós történelemről s annak hátteréről?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. Itt! Ne kor alapján ítélj!

Hidd el kicsinyhitű többet tudok mint te! Nem is hinnéd mennyit tudok az igazról.

S mielőtt gonosz szavakat tennél ki nékem tudd nem ártasz vele lelkemnek. Sőt kinevetlek, mert megmondatott Jézus által:

Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és

háborgatnak titeket és minden gonosz

hazugságot mondanak ellenetek én érettem.

Örüljetek és örvendezzetek, mert a ti

jutalmatok bőséges a mennyekben: mert így

háborgatták a prófétákat is, akik előttetek

voltak.

2014. febr. 14. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Nekem is volt nevelő szülőm. Nem is egy.

3 évesen kerültél nevelő szülőkhöz ez oké 10 évig voltál ott. Aztán 11 évesen el kerültél.

Bár tény hogy a matek nem az erősségem. De a 3+10 az nálam 13 és nem 11.

Akkor most hogy van ez?

"Nap mint nap megaláznak és megbántanak ahogy az iskolában is."

Hogy milyen az amikor az iskolában keményen piszkálnak azt én is tudom mert átéltem. Bár engem nem egy olyan dolog miatt piszkáltak amit én választottam nem tehettem róla.

A dolog másik részét szerencsére nekem nem kellet megtapasztalni de azért nem volt egy leányálom az sem. De nem aláztak és bántottak az otthonomban minden nap. Persze amikor elkövettem valamit azért kaptam. De az érthető is volt.

"És ha így beszélsz másokkal igen kicsinyhitű vagy!"

Hogyan is beszélni? Csak mert egy alázatos ember nem úgy beszél hogy "Hidd el kicsinyhitű többet tudok mint te!"

Már bocs de ez egy fellengzős és a másikra tekintve egy "lenézős" megállapítás.

De akkor csillogtasd meg tudásodat és beszélj az igazságról. Hiszen azért vagy itt. Hát akkor tedd meg! Mond el az igazságot.

"Tudom mijen szenvedni és emberre nem szamitani."

Igen én is tudom! Sajnos nem is egyszer kellet megtapasztalnom.

"És igen többet tudok mint gondolnád! Sőt rengeteget. De amennyien vannak ellenem annál többen mellettem."

A helyzet az hogy én is hajtogathatom hogy többet tudok nálad.

Többet tudok nálad! Többet tudok nálad! Többet tudok nálad!

"És nem másolok sehonnan mint az le lett irva. Magamból beszélek."

Ha így van akkor félelmetesen hasonlít arra amit olvastam. Vagy az is lehet hogy te is olvastad amit én és azt írtad le.

"Csak arra voltam kíváncsi mennyien vannak az igazhoz buták."

Te vagy az igaz ha jól értem szavaidat. S arra voltál kíváncsi hogy van e még valaki aki olyan igaz mint te?

S mi az eredmény? Csak buták vannak?

2014. febr. 15. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy sokat tudsz..

Lehet,hogy a "nagyok"közt a helyed..

De az biztos,hogy az alázat,az nincs meg benned!

Tanulj alázatot,és akkor talán...lesz jogod az igazsághoz.

Mi az igazság porszem?

2014. febr. 15. 20:41
 13/13 A Fekete válasza:
Tanulj és szolgálj. Rendeld magad egy felsőbb hatalom alá, add át magad a szeretetnek. Minden más csak szomorú, beteg salak.
2014. febr. 17. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!