Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van aki tudja az igazat égnek...

Van aki tudja az igazat égnek s földnek uráról Jehováról? Az ő fiáról és Sátánról az ő démonairól és a valós történelemről s annak hátteréről?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. Itt! Ne kor alapján ítélj!

Hidd el kicsinyhitű többet tudok mint te! Nem is hinnéd mennyit tudok az igazról.

S mielőtt gonosz szavakat tennél ki nékem tudd nem ártasz vele lelkemnek. Sőt kinevetlek, mert megmondatott Jézus által:

Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és

háborgatnak titeket és minden gonosz

hazugságot mondanak ellenetek én érettem.

Örüljetek és örvendezzetek, mert a ti

jutalmatok bőséges a mennyekben: mert így

háborgatták a prófétákat is, akik előttetek

voltak.

2014. febr. 14. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Most akkor kérdezel vagy kinyilatkoztatsz?
2014. febr. 14. 23:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Tudod az igazat? Majd ezt se kérdeznéd.
2014. febr. 15. 06:43
 3/13 anonim ***** válasza:

Tudom hát.

Te oly sötét vagy, mint fekete tehén segge lyuka éjjel az alagútban.

A többi meg istenről, sátánról, jehováról és hasonlókról csak mese habbal.

2014. febr. 15. 08:51
 4/13 sandor76 ***** válasza:

Igen.

Kerdezz,de erdemes nem ezen az oldalon.

De ha itt szeretnel itt is jo.

2014. febr. 15. 09:29
 5/13 anonim ***** válasza:
"Egy baj van ezzel a világgal: Az okosok tele vannak kételyekkel, ellenben a hülyék mindenben holtbiztosak."
2014. febr. 15. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha gondosan megvizsgálod a Bibliát igazán pontos ismeretre tehetsz szert. Hiszen a Biblia lapjai által mutatkozik be Jehova. Ha segitségre van szükséget én a rendelkezédesre állok.
2014. febr. 15. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kérdező!

Ezt írod: "Tudod az igazat? Majd ezt se kérdeznéd."

Igen tudom az igazat. Az igazság az hogy nem az ÚVF-ból van amit írsz.

Meg az igazsághoz hozzá tartozik az is hogy igen csak nagyképűen hangzik az a kijelentésed

hogy: "Hidd el kicsinyhitű többet tudok mint te!"

Kérdezem tőled mennyit kell szenvedni egy hívő embernek? Szüleid is hívő emberek?

Mert az igazság az hogy akkor semmit sem tudsz mivel egy burokban élsz. De amikor a családod néz hülyének a hited miatt és egyedül maradsz na akkor esetleg már kezdesz valamit "tudni". De még ez sincs a közelében annak amit Jézusnak kellet átélnie annak érdekében hogy te itt most oszd az "igazságot".

Mi az igazság te tényleg tudod?

2014. febr. 15. 11:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Valóban abban az esetben nem lenne fogalmam arról mijen szenvedni, de tudod 3 éves koromba nevelőszülőkhöz adtak ahol 10 évig kemény verésben és terrorban éltem. 11 évesen elkerültem onnan, majd visszakerültem az anyámhoz akinek van egy társa. Nap mint nap megaláznak és megbántanak ahogy az iskolában is. És ha így beszélsz másokkal igen kicsinyhitű vagy! Tudom mijen szenvedni és emberre nem szamitani. És igen többet tudok mint gondolnád! Sőt rengeteget. De amennyien vannak ellenem annál többen mellettem.

És nem másolok sehonnan mint az le lett irva. Magamból beszélek.

2014. febr. 15. 18:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Azokhoz szólva kik segíteni akartak:

Tudni tudom mit kell. Tanítóm igen értékes.

S hogy nekem segíteni akartatok Jehova szívének tettetek jót! Köszönöm! De segítség egyelőre nem kell kapok bőven. Csak arra voltam kíváncsi mennyien vannak az igazhoz buták.

2014. febr. 15. 18:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a tanítódat, így véleményt alkotni sem akarok róla. De hogy a magyar helyesírásra nem tanított meg, az qrvaisten.
2014. febr. 15. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!