Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek Russell...

Megfelelő kérdése:

Mi a véleményetek Russell sírhelyéről?

Figyelt kérdés

Mennyire értetek vagy nem értetek egyet az itt elhangzottakkal?

http://www.youtube.com/watch?v=3P6RcvmUGdo

Ha lehet, akkor konkrétumot, hogy miért, vagy miért nem, nem személyes érzelmeket.

Angolul van, de a teljes szöveg magyarul alatta olvasható.

2014. febr. 10. 10:04
 1/10 A kérdező kommentje:

Az egyszerűség kedvéért ide másolom az eredeti szöveget:

"Itt állok Pittsburg-ben, Russel lelkész sírhelyénél, aki az a személy volt, aki elindította Jehova Tanúit, és e sírkő felirata szerint ő "A Laodiceai Hirnök" is egyben. Szeretném megmutatni önöknek, hogy amit itt látnak az a sírkő, és ha körbefordulok a kamerával, láthatják a piramist. Charles Tase Russell hitt a piramisológiában, és abban hogy (a piramis) egy kőtanú volt, és sok próféciájának a dátumait abból eredeztette, hogy hány lépcsőfok volt a gízai piramisokban. Tehát a Őrtorony Biblia és Traktátus Társulat, úgy döntött, hogy készít egy hasonmás emlékművet a számára. És ennek a piramisnak, természetesen 4 oldala van, és mindegyik oldalán található egy kereszt-korona, ha kicsit közelebb megyek láthatjuk hogy ez igen vastag és tömör jellegű. A kereszt-korona egy szabadkőműves jelkép. És a vicces az, hogy ha arrébb tekintünk láthatjuk a Szabadkőművesek templomát, a szabadkőműves épületet. Tegyünk egy kirándulást e piramis körül, itt azt írja, "Krisztusban (Krisztussal) meghalva" és megfigyelhetjük, hogy minden egyes oldalon egy könyv is látható, és minden könyvön a SZENT BIBLIA kifejezés olvasható. És találunk itt néhány nevet is, öö azthiszem ez itt Chester Russel, de nem vagyok biztos benne, kezd tönkremenni, de igen Chester Russel 64 évesen. És a következő oldalon, ami miatt senki nem utasíthatja el hogy az Őrtorony állította (építette) ezt, a kereszt-korona, Őrtorony Biblia és Traktátus Társulat. A kereszt és a társulat együtt. Itt láthatjátok a Szent Bibliát újra, szintén néhány névvel rajta, és ez itt, Crhris Landee valami Adinten... ezen négy név található. Ezen az oldalon, "Krisztussal felszállva", és itt is találhatunk neveket természetesen, ez valami Mary. És az utolsó oldal, I B S A amely a Nemzetközi Bibliakutatók Egyesületét (International Bible Students Association) jelenti, és a Bibliát újra.

Russell sírköve, Russell emlékműve, Szabadkőműves templom.

Reményeim szerint az Őrtorony barátaim, látják ezt és felismerik, hogy az Őrtorony kezdeténél elég korrupt (erkölcstelen) volt, és még mindig az. Jehova Tanúi nem ismerik a múltukat, pedig kéne hogy ismerjék. Remélem ez segített önöknek, isten áldása!"

2014. febr. 10. 10:07
 2/10 Szeressük egymást ***** válasza:
81%

Sajnos nehéz érzelmek nélküli véleményt írni erről. :-D

A piramisológia egy okkult badarság, sehol nem szerepel a bibliában. A kedves tanúk meg mennek ez az őrült, okkult, hamis tanító, és hamis próféta után a mészárszékre. Még a piramisos sírját is ők építették, ezzel jóváhagyták ezt az okkult maszlagot amiben hitt.

Jézus szavaival zárom:

Ján 5:43 Én az én Atyám nevében jöttem, és nem fogadtatok be engem; ha más jőne a maga nevében, azt befogadnátok.

2014. febr. 10. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Mint minden ez is hazugságra épül.

Felesleges produkálnotok itt magatokat, A Tanúknak van egy könyvük,aminek az a Címe:

"Jehova Tanúi Isten királyságának hirdetői"

Ebben minden benne van a Tanúk múltjával kapcsolatban, és minden Tanúnak van és elolvashatja.

Ki tudja, hogy ez a felvétel hogyan lett készítve, és ahogy elnéztem Russel sírja jóval arrébb áll.

egyébként pedig bárki belevéshette Russel nevét oda, ezek nyitott sírhelyek, és ha valamikor beszélgetett ezekkel a szabad kőművesekkel, sem volt együtt velük.

Hagyjuk már ezeket....Csak a Buta nem látja, ha itt korrupt szervezetről lenne szó, semmit nem csinálnánk nyíltan. S akkor a sírhelyet is régen lebontották volna már gyorsan.

Ugyan ugyan...

Ezt a felvételt valaki 4 éve felrakta, hogy bemocskolja Isten nevét. De a Teremtő nem engedi hogy a népét kiirtsák.

Hitlernek sem sikerült.

Ja, és tudja valaki mi az hogy korrupt?

Ugyan is a Tanúkat senki nem fizette le, és a Tanúk sem fizettek le senkit semmiért.

Kedves kérdező,

Élvezed a balhét?

A bibliában leírt szavak miatt háborút indítasz az ember társaid ellen? Miért nem hagyod rá a Teremtőre? Nem bízol Benne?

Vagy felhatalmazást kaptál Istentől, hogy 8 millió békében élő embert kiirtsál?

Ezek lennének a vádak? S más vallások gyilkosságai meg leplezett titkai?

Mire jó ez gyerekek?

Megmondom:

Hogy addig se foglalkozzatok a saját takargatni valótokkal. Isten által pírt próféciát pedig ha tetszik ha nem Még Hitler se tudta megállítani.

2014. febr. 10. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Én az Én atyám nevében jöttem:

Így van. Nem a saját nevében jött, hanem az atyja nevében.

s hogy hívják az Atyát? "Jézus",? Akkor Jézus hazudik, mert azt mondta, hogy nem a saját nevében jött hanem az Atyja nevében.

Hát nem érdekes? Még az írások is Jehova mellett vannak.

S a piramis elméletet már rég lerágtuk, egyszerűen elképesztő, hogy többször megbeszélt félre értéseket, újra és újra támadásnak használjátok, semmi egyebet nem tudtok.

Igazi szerető keresztények vagytok.

2014. febr. 10. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Én már voltam kriptában és láttam igazi csontokat.
2014. febr. 10. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezö, már megbocsáss, de ez a kérdés már egy kicsit határos az ehm. inkább nem írom ki ......Tényleg nem tudtok okosabb dolgokkal foglalkozni?

Nézz csak körül a világban magad , olvasd el a Jézus jövendöléseit, abból hasznod lesz.

Máté 24 fej.

Márk 13 fej.

Lukács 21 fej.

2.Timóteus 3:1-5

Jelenések 11:18

2014. febr. 10. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

ezt kifelejtettem hasonlítsd össze ezeket a jövendöléseket az eseményekkel amik a világban történnek.

Ez a fontos hidd el, kár pocsékolni a drága idöt

2014. febr. 10. 16:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Vidiripi

"A bibliában leírt szavak miatt háborút indítasz az ember társaid ellen?"

A kérdés nem a Bibliában leírtakkal kapcsolatos hanem azzal hogy mi a véleményetek Russel sírhelyéről.

"Vagy felhatalmazást kaptál Istentől, hogy 8 millió békében élő embert kiirtsál?"

Mi ez a baromság? Honnét veszed azt hogy a kérdező kiakarna irtani bárkit is? Vagy esetleg a tanúkat mert ugye a 8 milliós létszám az rájuk utal.

Békében élő! Miért a szomszédaid ölik egymást? Azért még napjainkban is a legtöbb ember itt Európában békében él a többi ember mellett.

Megjegyzem vannak a világon más keresztény felekezetek is ahol békességben élnek a hívek. Romák és nem romák együtt járnak az igehirdetésre együtt ebédelnek stb.

"S más vallások gyilkosságai meg leplezett titkai?"

Nyugodjál meg napvilágra kerülnek azok is. Mint ahogyan a katolikus egyház visszás dolgai is napvilágra kerültek.

S ez alól nem kivételek Jehova tanúi sem. Az Őrtorony visszás dolgai is napvilágra kerülnek. Ha tetszik neked ha nem. Isten nem személy válogató. Hogyha a benne hívők követnek el valamit akkor azt ne hozná felszínre.

2Péter 2:4 Mert az Isten nem kímélte meg a bűnbe esett angyalokat sem, hanem az alvilág sötét mélységébe taszította őket, hogy őrizetben maradjanak az ítéletig.

Tehát maradjunk annyiban hogy nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.

Persze tévedések és hazugságok lehetnek. Ezért kell alaposan megvizsgálni a dolgokat egészen az igazság "magjáig". Mert bizony valami csak történt ami elindítja a szóbeszédeket. S az már bizony tény hogy az Őrtoronynak is vannak visszás dolgai.

Érdekes volt olyan eset is amikor az egyik tanú azt írta hogy hazugság a másik meg azt írta hogy tud róla. Akkor hogy is van ez a jól tájékozott tanúk között?

Itt történt az oldalon. Nagyon nagy vehemenciával támadsz hogy a kérdező ölni akarja a tanúkat. De nem is erről van szó. S nem is arról hogy Istent szidják. Hanem arról hogy egy szervezet visszás dolgait felhozzák.

"Hogy addig se foglalkozzatok a saját takargatni valótokkal. Isten által pírt próféciát pedig ha tetszik ha nem Még Hitler se tudta megállítani."

Sátán sem tudta megállítani pedig hozzá képest Hitler egy bogár vagy még az sem.

Hol volt Hitler amikor megírták az első próféciát? Még gondolatban sem létezett.

De hogy elejét vegyem a dolognak Hitler nem csak a tanúkat akarta kiirtani hanem a zsidókat is meg egy csomó más embert de az sem jött neki össze.

Elbukott! Annak ellenére hogy sötét erők segítették. De anno Nimród is elbukott. Pedig nagy vadásznak számított.

Takargatni valója pedig mindenkinek van. Nekem is. Csak van aki nem bűnként tekint rá. De egy hívő ember tisztában lehet azzal hogy melyik cselekedete tartozik ide.

Minden ember híján van az Isten dicsőségének.

2014. febr. 10. 19:07
 9/10 Lalo5555 ***** válasza:
29%

Russel nem volt szabadkőműves. Egy l.gabi néven író blogger, aki Jehova Tanújaként nőtt fel, komoly kutatómunkával megvizsgálta ezt az eshetőséget és elvetette. Vizsgálatainak az eredményeit a következő cikkekben közölte:

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 10. 23:11
 10/10 A kérdező kommentje:

"Kedves kérdező,Élvezed a balhét?

A bibliában leírt szavak miatt háborút indítasz az ember társaid ellen? Miért nem hagyod rá a Teremtőre? Nem bízol Benne? Vagy felhatalmazást kaptál Istentől, hogy 8 millió békében élő embert kiirtsál? "

Nem akarlak megbántani, de szerintem, pszichiátriai eset vagy.

A kérdés az volt, hogy kinek mi a véleménye a sírhelyről. Ennyi. Nem a sok marhaság, amit ide firkálgatott egy pszichopata.

2014. febr. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!