Való-e nekünk kutya?
Miért pont a Jack Russel?
Lehet kutyátok attól,hogy nem lehet bent a házban,csak éppen kinti kutyának a Jack Russel alkalmatlan!
Első kutyának nem is ajánlott,nagyon makacsak,te meg tuti gyerek vagy még!Tapasztalatlan emberekhez kerül,hiába a sok séta,ha nem tudjátok,hogy kell vele bánni!
Olyan fajtát válasszatok amelyik kint tartható,jobban bírja az egyedül létet,bár egyik kutya se szereti ha egyedül van.
Egy Jack Russel pörög állandóan,hiába a napi 2 óra séta, pihen egy órát és pörög újra.Inkább sport kutyának jó,ahol nem csak napi 2-3 órát foglalkoznak vele,hanem sokkal többet!
Itt a környéken volt egy család akik panelba vettek JR-t hát mondanom sem kell,hogy szerencsétlen kutya a sétákon végíg húzta a gazdáit az utcán,sőt többször megszökött panelból!!!! Onnan tudom,hogy egyszer mi fogtuk meg az utcán. Azóta nem láttam a kutyát,de hallottam,hogy eladták,mert nem bírtak vele, pörgött,rombolt sok volt a családnak.
Ha nincs lefárasztva,fel fogja ásni a kertet,megszökik,tönkre tesz mindent! Ez kell neked?
Keressetek egy másik fajtát én azt javaslom,láttam már több kérdést is kitettél,mindenki lebeszél a Jack Russelről,de hajthatatlan vagy!
Ha nem hallgatsz ránk,az a te bajod.Az itt válaszolók között vannak akik elég régóta kutyáznak így van tapasztaltuk a kutyázásban.
Nem véletlenül beszél le téged a fajtáról mindenki.
Azért mondják sokan,hogy ha csak a kertbe lenne akkor ne legyen kutya,mert sokszor az a következménye ennek,hogy amíg kölyök vagy el nem éri az 1-2 éves kort sokat foglalkoznak vele.Aztán ahogy telik az idő,jajj úgy is ott a kert stb.Aztán séta híján rombol,szökik, na akkor kennel vagy lánc.
Mi csak titeket és a leendő kutyát szeretnénk megóvni a kellemetlenségektől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!