Őszentsége Péter apostol van a Bibliában? Akkor Őszentsége Ferenc pápa egyáltalán hogyan létezhet?
"8 -as értelmes, jó választ ad. Mellesleg megjegyzem, a Dalai Láma részére is ez a cím jár: Őszentsége a Dalai Láma. Egyházi vezető. Minthogy a királynő részére meg: Her Majesty Queen a megszólítás."
A Dalai Láma meg a királynő teljesen más téma, ők nem a Biblia talaján állnak. Úgy neveztetik magukat, ahogy nekik tetszik.
Azonban Péter apostolt senki nem nevezte és nem is nevezhette Őszentségének, és miután a katolikusok pápáját Őszentségének nevezik, ezzel csak azt mutatják ki, hogy semmi köze Péter apostolhoz!
Hogy a 8-as értelmes, jó választ adott volna? Ha a Szentírásból adja, lehet. De saját kútfőből adta, sántít is jócskán!
"Ha a Szentírásból adja, lehet. De saját kútfőből adta,"
De tiszta az a kútfő! Egyébként meg hol van a Szentírásban, hogy ne szólítsátok Őszentségének? Sehol. Naugyenaugye.
Nem kell annyit kötözködni.
Pétert nem nevezték Őszentségének, hanem csak egyszerűen Péternek! (vö. Apcsel 10:5, 18, 32)
Nem úgy a pápátokat:
"Jól van öreg, viseld el. Nem ettől lesz a világvége, sokkal nagyobb bajok vannak már a világban, nem kell álproblémát generálni."
Azért lehet álprobléma ez a szemedben, mert magad is álkeresztény vagy!
Krisztus igaz gyülekezetében nincsen Őszentsége, sem Szentatya sem semmi ehhez hasonló, hanem csak a hamisak gyülekezetében!
"Azért lehet álprobléma ez a szemedben, mert magad is álkeresztény vagy!"
cc, jól van öreg, nyugi. Btw. mondtam valahol, hogy keresztény vagyok? De tudod mit, hidd azt, hogy álkeresztény vagyok. Rohadt jól hangzik. Örülök, hogy nincs nagyobb gondod, mint a kérdésed és + az én hitem.
A világnak nagyobb gondjai vannak, te megúszod ennyivel. Jó éjt a sötétségedben! (csak rá ne ébredj, mennyivel több baj van a világban:)
"A világnak nagyobb gondjai vannak, "
Azért vannak a világnak nagyobb gondjai, mert tele van a világ olyan hamis lelkületű emberekkel, mint a katolikus pápák, akik tudják, hogy ki volt Péter, hogy a Biblia mit ír róla, de nem azt a bibliai képet követik, hanem olyan képet, mint a Janukovics ukrán elnök, akinek mindene bearanyozott volt a saját rezidenciájában, a népet meg halomra lövette. Ugyanezt csinálták a pápák is, halálba küldték az általuk eretnekeknek nevezett embereket. És ahogyan a janukovicsféléket is védik egyesek, a pápákat ugyanúgy - méghozzá tömegek. De ha nem tudod kiolvasni a Bibliából, hogy ez az egész őszentségezés meg a saját lakosztályunk aranyoztatása /VATIKÁN/ a népbutítással és lenézéssel karöltve totális szembenállás és szembe menés az Isten kinyilatkoztatott akaratával, akkor ez a látásmód és szellemi állapot A TE ÍTÉLETEDET JELENTI, ÉS A HOZZÁD HASONLÓAN GONDOLKODÓKÉT IS EGYBEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!