Vajon minden vallás Istenhez vezet?
nem
az Utolsó Ítéletkor viszont mindenki feltámad
Tévedsz.
A többi ember azért halt meg, mert nem hittek Istenben és így nem hittek az özönvízben sem, tehát nem látták szükségét felszállni a bárkára
kérdező kommentje:
kedves 12.08 valójában a jó cselekedeteknek sincs önmagában sok értéke. gondolj bele: noé napjaiban valószínűleg voltak olyan emberek, akik "jónak" számítottak, olyanok is, akik "jócselekedeteket" hajtottak végre. ők mégsem menekültek meg, csak noé és családja. a megmentésük pedig egy konkrét cselekedet megtételétől függött. ráadásul sajnos a többi ember isteni közbeavatkozás miatt halt meg, így feltámadásra sincs lehetőségük
nos az elmondottaid alapján ezer dolog lehetséges,amiben nem értünk egyet,de ebben nincs probléma,hisz mindenki mást hisz!Látom a bibliára hivatkozol..nekem egyre több olyan dolog merül fel,ami miatt nem hiszem,hogy istentől származik a biblia,azt sem hiszem,hogy a jó cselekedetek szinte semmit nem érnek,hiszen pont ezért vagyunk itt,hogy tanuljunk,és önzetlenül jót tegyünk ebben a rossz világban!Az isten nem lehet,képtelenség,hogy olyan gonosz legyen,hogy csak egyszer küld le a földre tanulni,amikor egy élet alatt nagyon keveset lehet tapasztalni,így akik akkor meghaltak,már ha egyáltalán létezett ilyen,azoknak is megvolt az oka,nekik is megvolt a sorsuk,mert a sok jó embert(már amennyi akkoriban élt) biztos nem csak úgy dühéből ölte meg az isten,mondhat bármit a biblia,én pontosan tudom azt,hogy isten nem képes eféle gonoszságra,még a bűnösökkel szemben sem!Mert az én istenem JÓ!És azt a noé féle árvizet sem az isten csinálta sztem,nem tudom kinek vagy minek a műve volt,vagy természetes megtisztítási folyamat,azt viszont elhiszem,hogy noénak ő segített,mert ő az,aki a segítő kezet nyújtja,ha baj van!
Amúgy akkor mi már mind noé leszármazottjai vagyuk?
Azt sem hiszem,hogy senki más nem maradt életbe..
akkor a sátánnak köszönjem meg azt a sok jót,amit nekem adott,és hogy segíteni tudok másoknak?Hogy azt mondom másoknak,próbáljanak meg jobban figyelni a többi emberre,vagy épp állatra?A sátánnak köszönjem meg azt is,hogy képes vagyok teljesen boldogan élni az életemet,vagy hogy lehetőségem támad a tisztánlátásra?A fejlődésre,tanulásra,és talán az emberek életének segítésére?Hogy kihúzok mindenkit a depresszióból,betegségből,lelki bajokból,ezt is neki köszönhetem???
De akkor akik ölek,hazudnak,bántják a másikat,az állatokat kínozzák,ők csak bemennek egy templomba,gyónnak,vallják,hogy hisznek istenben,bocsánatot kérnek a bűneikért,és téritésmentes jegyet kapnak az istenetektől ajándékba,ami a menyországba visz!!
Itt valami nagyon,de nagyon nincs ám rendbe!!
én azt sem hiszem ám,hogy ha valaki akaratlanul keveredik olyan dolgokba,ami istennek később kiderül,hogy nem tetszik,hogy azért isten büntetést adna,hiszen nem tehetünk róla,nem tudhatjuk a pontos igazságot,amíg nem találkozunk vele személyesen!
Mint ahogy azt sem,hogy valóban az ő szavai e a biblia,vagy ez is csak egy félrevezetése a sátánnak!
Ha így is van,azt sem fogja a jó isten hibáztatni,aki a bibliában hitt,és azt sem aki nem hisz benne!
Jó az isten,nem gonosz,és látja ám,ami itt folyik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!