Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor lesz béke a földön?

Mikor lesz béke a földön?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 16:31
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Mit akarsz hallani?!
2014. febr. 5. 16:17
 22/25 anonim ***** válasza:

15:08,

Gratulálok, jó ezós hülyeséget mondtál :D

Külön vicces volt a 0 fahrenheit szöveg - az már Magyarországon is megtörtént jópárszor, osztán megvagyunk, köszönjük - a sarkokon meg évente hónapokig bőven alatta vannak :)

2014. febr. 5. 16:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Majd amikor minden ember "megvilágosodott" lesz.

Az még jó messze van.

Fel nem foghatom, hogy ebből a 2 mondatomból, hogy sikerült azt leszűrnöd, hogy:"neked belső konfliktusaid vannak, és idegfeszültségben élsz miattuk,"

Mi vagy te, valami látnok? :D

2014. febr. 5. 21:29
 24/25 anonim ***** válasza:

22-re

Butcher,

20-as vagyok.

Egyrészt igazad van, figyelmetlen voltam, nem fahrenheit, hanem kelvin. 0 K = -273,15.. °C = abszolút nulla fok.

Innen nincs igazad, mert az abszolút nulla körüli hőmérsékletről amit írtam, annak semmi köze az ezotériához, általános iskolás fizika. Elméletileg nem érhető el, viszont mutatnak arra eredmények, hogy "átugorható" (ez nem általános iskolás fizika).

Az sem ezoterikus közelítés volt, hogy "ebben az univerzumban" - csak hogy közismert fizikai elméletet említsek: a húrelmélet szerint ez lehetséges.

A tudomány nem egy merev, fix keretrendszer, mint azt sokan áltudományoskodók hiszik és hirdetik, hanem egy folyamatosan változó elmélethalmaz, amely elméletek az éppen pillanatnyi tudásunk és ismereteink függvényében vagy elavultak, vagy éppen bizonyítottak és elfogadottak, vagy bizonyításra várnak, ami alapján egyszer majd elfogadják vagy elvetik őket, sőt, kapaszkodj meg, akár az is lehet, hogy elavult elméletek újra érvényesek lesznek, vagy a ma érvényeseket kidobjuk.

Az meg, hogy a finom iróniát nem ismerted fel, az írott szövegből hiányzó metakommunikáció számlájára írom, tehát az én hibám is.

2014. febr. 6. 08:38
 25/25 Ociana válasza:
Lehet pesszimistának tűnök, de szerintem soha. Legalábbis ameddig élnek emberek...
2014. febr. 7. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!