Lesz idén decemberben örmény liturgia a debreceni (Attila téri) görögkatolikus templomban? És ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 15:01
1/6 anonim válasza:
erre a kérdésre nem tudom a választ, de Jehova tanúi királyságtermeiben (debrecenben van 11) szeretettel várnak!
2/6 anonim válasza:
ha a jehovásokhoz akarnék menni, azt kérdeztem volna...
ez azért már mégis csak pofátlanság, most már minden kérdésnél nyomulni fogtok, akkor is a hazugságaitokat fogjátok terjeszteni, ha valaki a palacsinta receptjét fogja kérdezni???
3/6 anonim válasza:
Jézus minden helyzetben " hű tanú" volt, nem szünt meg Isten királyságáról beszélni "palacsintasütés" közben sem.
4/6 anonim válasza:
ennek viszont semmi köze a kérdéshez
5/6 A kérdező kommentje:
Tanúk, elég már!
2009. dec. 7. 10:23
6/6 anonim válasza:
Hát ez az első válasz szerintem is már elképesztő pofátlanság, mellesleg ez már ütközik az oldal szabályzatával is szerintem, ti nem válaszoltok, hanem a szektátokat reklámozzátok, manipulálni próbáljátok az embereket, tele van az oldal jehovás megnyilvánulásokkal, akit érdekel, az szerintem könnyedén megtalál benneteket, fölösleges az ilyen erőszakos nyomulás.Úgy tudom, ilyen rejtett sunyi módon manipulálni az embereket a sátán szokása;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!