Aki nincs megkeresztelve, de érdeklődik a vallál iránt, elmehet görögkatolikus misére?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 22:26
1/5 anonim válasza:
A templomok- általában- nyilvános helyek, bárki bemehet, ezt sztem nem tiltja semmi. Természetesen illik betartani pár apró szabályt, mint pl mobil kikapcs, szolid,nem túl-kivágott ruhák... Az sem árt, ha előtte kicsit megismerkedsz az adott vallással.
2/5 anonim válasza:
elmehetsz.
Én római kat. vagyok, de engem is érdekel a görög kat. liturgia. Nagyon szép (talán a legszebb az összes rítus közül, melegen ajánlom:)
3/5 A kérdező kommentje:
vallást akartam írni, bocsi!
2011. márc. 4. 14:34
4/5 anonim válasza:
Igen. És jó hogy elmész. Nagyon szép.
És ha tetszik amit tapasztalsz,és ha van kedved bemehetsz utána a sekrestyébe és megkérdezheted, hogyan tudnál megismerkedni evvel a vallással. Nem fognak elzavarni, kedvesen elmondják vannak különböző korosztálynak hittan foglakozások, felnőtteknek is, ahol elmélyíthetik a hitről való tudásukat.
5/5 anonim válasza:
Természetesen elmehet, bárki. Csak vannak bizonyos dolgok amiket be kell tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!