Keresztények vagy azok akik vmilyen Biblián alapuló vallásban hisznek. Lenne kedvetek beszélgetni?
Nekem valahogy soha nem volt szimpatikus a Biblia de nagyon szívesen beszélgetnék valakivel aki hisz benne,hogy jobban átlássam a dolgokat és megértsem az ő hitét.Létszíves csak olyan írjon aki türelmes és meg tudja indokolni/magyarázni a nézeteit.Nekem saját hitem van így lehet hogy kicsit vallási vita szerű lesz a beszélgetés de én nem szeretném senki hitét bántani csak megérteni a miértjeit.Ezért aki úgy érzi,hogy ehhez nem lenne türelme létszíves ne írjon.
A válaszokat előre is köszönöm,és kellemes újévet mindenkinek:)
16/l
A beszelgetes rendben van .
A vita es a masik megalazasa nem.
Szió.
az előttem szólónak miért kell ezt beírnia?Na és ha a kérdezőnek ez az igénye?
Ha neked lenne igényed valamire és lebeszélnének, akkor nem éreznek veled együtt. Romboló hatású beszólások miatt tart itt az emberiség.
javaslom nézd meg a 12. dühös ember c. filmet,sokat lehet belőle tanulni.
Egyébként ha csak egy ember gondolkodik jól és kitart mellette az sokat segíthet másokon és dolgokon,
Sajnos az emberek a rohanó világban leszoktak a gondolkozásról.
Ha meg soknak tartja, akkor gondolom rendelkezik a kérdező annyi ésszel, hogy be írja, hogy nem kéri, vagy nem hosszan kéri.
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Egyébként engem nem zavar a 2.-ik hozzászólása:)
Engem nagyon nehéz megbántani neki meg joga van leírni a véleményét(ami még ha ki is van figurázva de igaz néhány kédrésre:D)
Amúgy most jöhetnek a többoldalas szövegek is,mert kíváncsi vagyok a másik fél mondandójára különben nem írtam volna ki a kérdést:)
Üdv!
Szívesen beszélgetek Veled, kedves kérdező. Írj privátot. :)
Szia!
Milyen hited van? Miért nem szimpatikus a Biblia? Mi az amire kíváncsi vagy? Itt is írhatsz, vagy privátban, ahogy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!