A római katolikusoknál hogyan kell helyesen keresztet vetni?
Figyelt kérdés
Itt azt írják, hogy homlok, mell, jobb váll, bal váll:
Máshol az írják, hogy : homlok, mell, bal váll, jobb váll.
2013. dec. 28. 07:24
11/14 anonim válasza:
Jajj jöttek a protestánsok és osszák az észt nem kell nektek mindenhova odaírni nem nektek szól a kérdés a kérdező nagyon jó úton van maradjon is ott ja egyébként az atya kifejezésre ez csak a szép magyar nyelvünk miatt van így mert angolul úgy van hogy father ezt mondja Jézus kérdem én az angolok hogy hívják az apjukat??? úgy hogy father szóval erről ennyit, nálunk van szinonimája és régen az apákat úgy hívták hogy atya, Jézus úgy értette hogy a mennyei atyának ne hívjanak semmit de megint csak kiragadtok néhány részletet és azt mondjátok mint mindig, ami már nagyon unalmas....
12/14 anonim válasza:
9-es, ki támad téged, hogy ennyire arrogáns vagy?
Válaszoltam egy kérdésre, amit a kérdező feltett. Nem minősítést kért, hanem egy választ erre a tárgyilagosan feltett kérdésre.
Néha egészen elképedek, hogy magukat Krisztus hívőknek mondó emberek mennyi gyűlöletet táplálnak mások iránt. Ki hatalmazott fel titeket, hogy ítéletet mondjatok és rágalmazzatok?
A kérdésekre nem fogok válaszolni, leírtuk már nem egyszer normális hangnemben, aminek ugyanúgy nekiestek, ahelyett, hogy kicsit is megértenétek és elfogadnátok a másik hitét, véleményét is. Ha érdekel a téma, nézz utána.
13/14 anonim válasza:
Na ide figyelj utolsó igen kiírt egy kérdést és a katolikusoknak írta ki a kérdést kicsit unalmas már hogy hagyha kiírnak egy ilyen kérdést már egyből az ember hitét kell támadni nem én kezdtem és ha megnézed ezt az oldalt folyamatosan ez megy ami unalmas már hogy folyton azt kell olvasni hogy én mennyire szar ember vagyok mert katolikus vagyok mikor egy kérdés nem is nektek szól senkit sem támadtam le nem kérünk a térítésekből mert mi megtaláltuk a hitünket!!!
14/14 anonim válasza:
Kedves 12-es válaszoló nagyon elnéztem a kérdést nem neked akartam írni ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!