Van ennek az elgondolásnak valamilyen hivatalos elnevezése vagy csak egy egyedi világszemlélet?
Szervusz.
Elolvastam a gondolataidat, és egyéni "vallást" hoztál létre az innen onnan hallottak alapján, ilyen olyan vallásokból.
Viszont a teremtést Isten nem az Ős robbanás által hozta létre.
S az univerzumban, az angyalokat és a teremtőt kivéve más hol élet nincs abban az értelemben, hogy laknak, mint mi itt emberek a földön.
Egyébként pedig egy Isten van és egy tanítást alkalmaz, nem több ezer félét, amelyek emberek életéhez alkalmazkodik
Az embereknek kell Isten tanításához elvárásaihoz igazítani az életüket, és nem fordítva.
Ha szeretnél úgy élni, és megismerni ki Ő, és mi az igazság, akkor írj, elmondom mit kell tenned.
Ha nem akkor most elköszönök, legyen szép napod.
Szerintem egyedi világszemlélet, az enyém is valami hasonló (bár én nem hiszek teremtő erőben). Van egy elképzelésem a világról, ami vagy bejön, vagy nem. Remélem, van túlvilág, és kerülünk valahová, mert az agyam képtelen felfogni azt, ha semmivé válunk.
Nem érdekel egyik vallás sem, úgy élek, ahogy azt én helyesnek tartom. Ne érezd rosszul magad, ha nem tartozol valláshoz, gondolkodj úgy ezekről a dolgokról, ahogy Te helyesnek érzed.
Szervusz
Amit leírtál, abból valójában az derül ki, hogy 50-50%-át látod annak, hogy van-e Isten vagy nincsen.
Isten egyszerű választ ad neked erre:
Természetesen minden háznak van építője, aki pedig mindent megalkotott, az Isten az” (Zsidók 3:4).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!