Nem vagyok hívő, de havonta muszáj templomba járnom egyszer, hallgathatok egyik fülemmel zenét?
Inkább ne. Gondolom a szüleid kényszerítenek (mást nem tudok elképzelni), nyilván nem örülnének ha ezt látnák, és a többi hívőt is megsérted ezzel. Ha neked nem is szent hely a templom, másnak igen, és ezt illene tiszteletben tartani. A szüleid tudják, hogy nem hiszel, és úgy is elvisznek?
Nem tudsz egy órát kibírni zene nélkül? Ha nem akarsz figyelni, ábrándozz el csendesen, elmélkedj az élet dolgain, a jövő heteden, nézegesd a díszítést meg a többi embert. Vagy ha már ott vagy, esetleg figyelhetsz is, ártani nem árt akkor se, ha nem hiszel Istenben.
Nekem is kötelező lesz holnap reggel templomba menni....
Majd én is elütöm valamivel az időt, mert baromi unalmasak szoktak lenni ezek az istentiszteletek.
Te hova jársz iskolába? :D
A kulcsszavakből ítélve inkább nem sértelek meg :D
Tanulj meg nemet mondani. Ha meg nem vagy képes rá, akkor ne provoklád a népet, mert elnyomnak.
Inkább nézegesd a ministráns lányokat.
Nem, zenét hallgatni a templomban nagyon nem illik.
Egy hónapban egyszer egy órát csak kibírsz úgy, hogy közben nem lóg a füledből a fülhallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!