Az itt válaszolók honnan tudják ezeket pontosan?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__5..
Pl. ennél a kérdésnél is ott van honnan idéz: (1János 5:21), (Jeremiás könyve:5:21)
Ilyenkor végig lapozzák a bibliát és begépelik a szöveget és utána írják a forrást vagy mi?
Szia!
Jómagam sok bibliaverset ismerek fejből, nagy részét a pontos helyével együtt, persze nem mindet.
Én a [link] oldalt használom, itt van kereső, amivel bármelyik kifejezésre rá lehet keresni...
Üdv. Péter
Igen vehetjük úgy is.
Bár a legtöbb biblia verset azok akik rendszeresen olvassák és alkalmazzák a szentírást, van hogy fejből is már tudják.
Én mindent látok...
Azt is, hogy ma barackot ettél:D
Tejfölös bableveset + krumplis tésztát :D
Meg egy piros almát.
De ez most nem jóslás? Neked olyat szabad kérni?
Habár te a múltat kérdezted....
Nos? Mit nyertem? :D (örök élet?)
Nem kell tudni fejből egy adott verset. Amikor középiskolában tanítják a Bibliát, akkor sem kötelező olvasmány (szépen néznénk ki az lenne). Ha megfelelően ismered a könyvet, akkor könnyen megtudod találni azt a részt amelyiket szeretnéd idézni.
Ez kb. olyan mintha megkérdeznéd, hogy az olvasók honnan tudják pontosan melyik fejezetben és hányadik oldalon van az a rész a Harry Potter könyvben, ahol meghal Dumbledore?
Szió Silver Barátom :D
Nem sajnos nem nyertél, Tejfölösen nem is szeretem a Bablevest, és nem vagyok leveses,azt nem ettem,
a gyümölcsöt sem találtad el, mert mandarint ettem :D)
Egyébként pedig sajttal töltött pulyka mell volt az étkem ketcuppal S fonom meggyes Teát ittam rá jó melegen.
Ugyan is megfáztam és most nyomom az ágyamat.:(
De azért küldök egy Zöld kezet, és egy "mezei piros pontot" mert legalább próbálkoztál.
JA és ha nem visszük túlzásba azért mi is szoktunk viccelődni.
Legyen szép napod
Szijjja :D
A francba, úgy látszik ez nem az én napom. De a piros pontot köszönöm, jól mutat a sok fekete mellett :P
Pont mint ezen az ábrán:
"Egyébként pedig sajttal töltött pulyka mell volt az étkem ketcuppal S fonom meggyes Teát ittam rá jó melegen. "
Egészségedre, az biztos fincsi:)
"Ugyan is megfáztam és most nyomom az ágyamat.:( "
Szegény:(
Jobbulást kívánok! (szívből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!