Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui a mikulás csoki...

Xdbotond kérdése:

Jehova tanui a mikulás csoki bálványnak számit? és ha megeszem és izlik az már bálvány imádásnak minösül?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 21:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az csak egy csoki tehát nyugodtan meg eheted
2013. dec. 19. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Silvernek: te fested? :-))))
2013. dec. 19. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:

@grkatyn(e)(a)k:

Mi az hogy! Naná, hogy festem: még pedig EZÜSTRE :D

Na jó, valójában nem is festem, többekközt azért, mert nem vagyok nő. De amúgy tök jó dolognak tartom és egyáltalán nem zavar.

Habár láttam egyszer a metrón egy tök fekete férfit, aki teljesen ezüstre volt mázolva. Na azért engem ne így tessék elképzelni. Ennél már csak az az emberke volt furcsább, akin több volt a tetkó, mint a bőr.

Viszont olyan kemény körmeim vannak, hogy már tényleg segítséget kell kérnem a levágásához, mert nem bírom magamnak. Szinte már fáj levágni. A lábamon meg főleg. Hiába verem be mint az állat, nem törik le, csak fáj...

Mos, akkor fekete? :D

2013. dec. 19. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
megértettem: ezüst :-))
2013. dec. 19. 13:54
 15/18 anonim ***** válasza:
De Miklós-napon biztos bűn számukra ilyet enni, mert azzal démonokat idéznek.
2013. dec. 19. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
tudod mit te utolsó, felmennek a világ legmagasabb hegyére, nagy színes szárnyuk nö, mint a madaraknak és szépen lerepülnek mínt a hattyúk, még a lábujjukat sem törik össze ..... ezt még nem hallottad?
2013. dec. 19. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Na, egyre szimpatikusabbak vagytok nekem :D

De gondolom nem ilyenre gondoltál:

http://www.youtube.com/watch?v=zYIv7hWMouI

2013. dec. 19. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Először is, mikulás nem létezik, aztán, ha nem létezik, akkor nem kell ünnepelni, és megeheted ha szereted, csak, jobb lenne ha rendes csokit ennél. Én is szeretem a szalon cukort, de az a karácsonyi angyal rajzolás vagy mi, az nem megfelelő dolog.
2013. dec. 24. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!