Hogyan gyónjam meg?
Szervusz.
Bár Én nem vagyok egy hiten veled, de őszinte szívből üdvözöllek azok körében akik a Teremtő Istennel vannak kapcsolatban, vagy szeretnének közeledni hozzád.
A szavában Isten azt írja, hogy a Tudatlanság idejét el nézi.
Vagy is amíg nem ismeret nem ismerted Őt a szándékát, és e miatt nem éltél úgy ahogy elvárta vagy elvárja, azt semmisnek nyilvánítja.
Tiszta lappal indulhatsz, és ezen semmi meggyónásra okot adó alap nincs.
Viszont onnantól, hogy kezded az ismeretet befogadni, hogy hogyan kell élned, már figyeli az életedet, ezért igyekezz mostantól az ismeretnek megfelelően élni, hogy ne szomorítsd meg a szívét, és ne adj okot a "gyónásra"
Javítás:
"szeretnék közeledni hozzá"
Bárki gyónhat. Ja hogy a pap bácsi nem áll veled szóba?
Hát akkor keress másik vallást!!! Ha meg szóba áll akkor gyónj! Nem értem mi ezzel a gond.
A másik: Neked tényleg ez a legkomolyabb meggyónni valód???
Kicsit kezdő vagy még a pályán úgy látom! A gyónás lényege a teljes érzelmi és mentális őszinteség. Csak akkor ér valamit.
Miért nem gyónhatsz? Sajnos nem nagyon tudom, hogy van ez a katolikusoknál, de azt hittem, bárki mehet gyónni.
Egyébként MIT akarsz meggyónni? Azt, hogy eddig nem hittél Istenben és nem jártál templomba? Így gyónd meg: "Eddig nem hittem Istenben, és nem jártam templomba sem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!