Kedves Jehova tanúi! A mikulástól bűn elfogadni ajándékot?
Munkálkodhatnak-e démoni erők benne? Vagy a csinos krampuszlányokban?
Ha bemászna a kéményeteken egy piros ruhás, pocakos, fehér szakállú öreg, akkor hívnátok a rendőrséget vagy bekapcsolnátok a kályhát?
Isten nincs ellene a tudomány fejlődésének.
Főleg, hogy a királyságáról prédikálást így is előtudja mozdítani.
Az Internet csak akkor bűn, mint minden más is ha rossz célokra használják.
ez csak egy felesleges vád, mert akkor evvel az erővel egy kereszténynek nem szabadott volna a könyv nyomtatásának fejlődésébe sem belefogni, mert akkor az is "bűn" lehetne.
Ezek a vádak csak arra jók, hogy Isten akaratát az így gondolkodók, próbálják meg lassítani, vagy gátolni, s tudjuk, hogy ez a Tanítás is honnan ered....
Kedves tanú! Az ajándékozás nem bűn.
Az viszont bűn, hogy csak a kiváltságos tanúk nettezhetnek itt a gyakorin, és bárki közületek meg nem.
Szia!
Már fűtők, jöhet a miki:)
"Az viszont bűn, hogy csak a kiváltságos tanúk nettezhetnek itt a gyakorin, és bárki közületek meg nem."
Ezt nem teljesen értem, nem vagyok kiváltságos és nettezek:/?!
Ja és a jw.org sem kiváltságosaknak szól.
Komolyra fordítva, ha nem tartom a mikit és ezt tudják is mert megosztottam a munkahelyemen, rokonaimnak.... hitemet, mégis adnak ajándékot akkor a lelkiismeretem szerint elfogadom vagy visszautasítom - személyes döntés /volt, hogy annyira kedvesen és szívből adták, tudva, hogy mit gondolok erről - köszönettel elfogadtam/
Én nem adok pont akkor és nem folyok bele a maskarás buliba, de tiszteletbe tarom azokat akiknek ez a szívük vágya és nem rontom el nekik az ünnepi hangulatot
Nekem igen,mert tudom miert van,es ki all mogotte.
Vannak demoni erok mogotte,foleg satan aki az egesz lakott foldet felrevezeti.
Egy kisgyermek ha elfogadja,mit csinaljak vele?
Majd kesobb ha nagyobb lessz elmagyarazom neki ,miert nem helyes meg akkor se ha az finom csoki.
Persze nekem is a szivem szakad meg,foleg ha egy kisgyermeknek csak ennyi orome van az eletben.[szulok hibai]
Ezert a Tanuk igyekeznek naponta kimutatni ,hogy szeretik oket.
Egy ismerosom gyereke,vitt be tortat az oviba,de nem a szuletesnapjan,orultek neki mind elfogyott.
Szervusz
Mivel a mikulás nem valós, kitalált személy, így ajándékot sem adhat.
Azt tanultuk Jézustól, hogy "nagyobb boldogség adni, mint kapni", ezt gyakoroljuk is, minden lehetőséget kihasználunk, hogy adhassunk úgy a családtagjainknak, mint másoknak.
Amikor elmennek hozzád a tanúk, neked akkor éppen az idejükből, (olykor anyagi javaikból),tudásukból, képességeikből adnak, szívesen, nagy nagy szeretettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!