Miért írták át a Bibliában?
Figyelt kérdés
Miért írták át az eredeti Atya, Anya és Fiút az Atya, a Fiú és a Szentlélekre? Miért kellett az Anyát kivenni?2013. dec. 3. 22:40
1/9 anonim válasza:
Már megírtam :P
Hányszor fogod megkérdezni?
Hogy ne derüljön ki, hogy Jézus elküldte az asszony Istent.
3/9 KZitus válasza:
Megírnád te mit tudsz az eredeti válzozatról?
4/9 KZitus válasza:
ez lemaradt:
mi indított erre kérdésre: "Miért írták át a Bibliában?"
csakhogy értsem a szempontodat:)
5/9 anonim válasza:
Szia!
Engem inkább az érdekelne, hogy miért írtad ki 45 p később ugyanazt a kérdést kicsit átfogalmazva?
6/9 anonim válasza:
...és Isten lelke lebegett a vizek felett. (a teremtésnél)
Amikor Isten meglátogatta Ábrahámot, ott három férfi jelent meg.
Ha a keresztények átírták volna ezeket a részeket, akkor a zsidók előálltak volna az eredeti iratokkal. Ezért a keresztények nem írhatták át ezeket a részeket.
7/9 anonim válasza:
kedves kérdezö, érdekes egy kérdés, a világért sem akarlak megsérteni, de nem tudom tréfálkozol-e, vagy hol hallottál ilyesmiröl?
8/9 anonim válasza:
még folytatom, de a Biblia kutató tudósok, akkor ezt észrevették volna. A Holt-tengeri tekercsek, amelyek az i.e. elsö vagy második századból származnak, alátámasztják a Biblia hitelességét. Csak a gramatika változik az idök múlásában, a tartalom nem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!