Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény hölgyek, ti hogy...

Keresztény hölgyek, ti hogy kezelitek a nőgyógyászati vizsgálatot, ha férfi a nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Persze, tudom, hogy ez is csak a sok vizsgálat közül egy.

De azért olyan helyzetben lenni, alul semmi, és matat egy idegen férfi, még ha az orvos is...

Hogyan kezelitek ezt magatokban?

Én szorongok, amikor nőgyógyászhoz kell menni.

Egyébként számomra mindegy az orvos neme, semmit nem változtat a szorongási szintemen, ha a helyzetre gondolok...

25/N

2013. nov. 26. 21:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

én még a fogorvostól is félek :-)

Az érzéseid sokan osztjuk, amikor terhes voltam, és állandó orvosi felügyelet alatt voltam, valahogy megszoktam. De azután ujra visszajött ez a szorongó kellemetlen érzés.

Azt hiszem, mindig egy pici vagy nagyobb félelem van bennem, jaj nehogy valami bajt találjon. De aztán ha jön a felemelö érzés hogy minden ok, alul is felül is, akkor már ok. :-)

Igy valahogy :-)

Lukács az evangélium író is orvos volt, leírta hogyan gyógyult meg a vérfolyásos asszony

2013. nov. 28. 06:40
 12/14 anonim ***** válasza:

És a keresztény férfiak végbéltükrözéséről mit gondoltok? :D

Ott férfi vagy női orvos az elfogadhatóbb?

2013. nov. 28. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Kellemetlen ez is meg az is, de az egészségünk érdekében muszály bizonyos kivizsgálásokon átmenni
2013. nov. 28. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
41%

Jobb esetben ott már tényleg a belső számít. :)

Szóval semmivel sem jobb, ha az illető egy androgűn, vagy pl. egy nemtelen (robot). Az sem sokkal jobb, ha maga a jó Isten csinálja...

De hát valakinek muszá(J)!

Szóval tényleg azt kellene eldönten, hogy:

- mutogatni nem szereted magad

- csak a másik nemnek nem akarod mutogatni magadat

- vagy eleve a helyzet kínos

2013. nov. 28. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!