Milyen igeszakaszok támasztják alá azt, hogy egy keresztény miután meghalt a Mennybe kerülhet? És milyen igeszakaszok támasztják alá azt, hogy amikor az elragadtatás lesz, akkor a keresztények (Jézusban hívők) a Mennybe fognak vitetni?
Gondolkodtam Jehova tanúi elméletén és kétségbe vonnám azt, hogy az elragadtatáskor már csak pár "égi reménységű" fog a Mennybe vitetni...
Ugyanis a Biblia szerint leginkább a szegényeké és a gyermekeké a Mennyek Országa.
Szegényekből és gyerekekből pedig jó sok van a földön.
...a 7-es ezt írja
------------Összegezve:
A Biblia nagyon egyértelműen leírja, hogy a halál után a lélek Istenhez megy, ott ítélet, ki a Paradicsomba kerül a feltámadásig, amíg meg nem kapja a megdicsőült testet, és onnantól az új földön él az Úrral, más pedig le a mélybe, és nagyon rosszul jár, hisz a halál is a tűz tavába fog vettetni, így esély sincs arra, hogy a szenvedése (sírás és fogcsikorgatás) valaha megszűnjön.
-----------------
már bocsáss meg kedves 7-es, de még ekkora keveréket még nem olvastam....
Ha akarsz és beleegyezik a kérdezö, hát megtudod magyarázni hová megy az állatok lelke?
..és hol az a Paradicsom ahová szerinted a lélek kerül, és ha egyszer szerinted a lélek él, akkor meg minek az új test?
Én vagyok a "8"as. Juditnak üzenem.
Judit ,a Jehova Tanúi,azt tanítják ,hogy ismeret által,jó cselekedet által,kerülhet valaki a Királyságba.Majd Jehova eldönti,kit fog "feltámasztani"újra teremteni.
Evvel szemben a Biblia azt tanítja ,hogy egyedül a Jézus Krisztusba vetett hitáltal juthatunk a Királyságba,és Jézus dönti el ,Ő támasztja fel a halottakat.Ő a bűneinkra a meg oldás ,és nem""" Az ismeret amely örök életre vezet""". Sok könyveteket olvastam ,és ha a Bibliát mellérakjuk és nagyon siralmas magyarázatok vannak.
Egyszóval,ti más evangéliumot hírdettek ,mint például amit az Apostolok cselekedetében lehet olvasni,figyeld meg figyelmesen Pál apostol mit hírdetett,és miröl ír majd később a leveleiben.De ne úgy figyeld meg ahogy szoktátok,hogy csak egy egy verset,hanem olvasd végig az egész részt vagy levelet,hogy meglásd a tiszta képet.
Végül is leírnád pár mondatban hogy milyen evangéliumot hírdettek??Hátha én nem jól tudom.
Előre is köszönöm!
üdv:Gábris
Kedves utolsó Jézus Krisztus azt mondta, hogy senki sem mehet az Atyához, csak én általam.
Te hogy hiszed? Ki az Atya? Ki a Fiú?
Miért mondta Jézus, hogy az én Atyám nagyobb nálamnál?
Miért mondta, hogy arról a napról és óráról senki sem tud csak az Atya? Ki ez az Atya?
Halála elött miért kérte az Atyát, ha lehetséges távozzon el tölem ez a pohár, de ne az én akaratom legyen, hanem a Tied? --Kinek címezte ezt az imát? Tudnál kérlek erre felelni videó és egyébb nélkül, csak a Bibliából?
De ha kérhetlek, ne hagyd ki a magyarázatodból ezeket a verseket :-)
Judit! még mindíg "8"as vagyok.
Megnéznéd ezt a kis filmet,és véleményt írnál róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!