Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanuinal mit jelent...

Jehova Tanuinal mit jelent az, hogy tokeletes szeretet? Hogy ertelmezik ezt?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 07:12
1 2
 11/13 szl7203 válasza:

Kedves Szabolcs!

Miután a Jehova tanúi egyház nem más, mint a Bibliaolvasók és értelmezők laza szövetsége, ezért nem igazán tartom egyháznak személy szerint. Ahol nem megy a porhintés, ott lelki fenyegetéssel, pszichológiai nyomással próbálkoznak. Ezen nem is szabad csodálkozni, a katolikus egyház is ugyanígy működik, már több, mint ezer éve. Részemről azt a fajta agressziót, amivel az embereket gyötrik, semmilyen formába nem tudom, és nem akarom elfogadni. Szoktak jönni ide is, csak én elhajtom őket, mint a magzatvizet, mert nem szeretem, ha meg akarják nekem határozni, hogy miben higgyek.

2013. dec. 1. 22:01
 12/13 sandor76 ***** válasza:

Nem folynak bele a politikaba,amely zsarol es uralkodik.

Nem folynak bele a haboruba,megolve mas keresztenyt,felebaratot ,Isten neveben es aldasat kerve.

A bibliai tanitas pedig ravilagit az elet mely teruleten,es hogyan tudunk ebben fejlodni.

2013. dec. 2. 20:19
 13/13 szabolcs1988 ***** válasza:

Kedves szl7203

Szeretnélek megkérdezni, hogy mit értesz pontosan ezeken a gondolatokon: "Bibliaolvasók és értelmezők laza szövetsége,"

Mivel ezeket a gondolatokat írtad: "Ahol nem megy a porhintés, ott lelki fenyegetéssel, pszichológiai nyomással próbálkoznak."

Megkérdezhetem, hogyan tapasztaltad ezeket a dolgokat?

Sokan volt már akik ezeket állították rólunk, de a végén mindig az ellenkezője bizonyult igaznak.

Mindenkinek elfogadjuk a hitnézetét, és nem nézzük le, mert más hiten van. Sőt örülünk azoknak az embereknek akik hisznek Istenben. Vannak olya dolgok, amelyekben mi másképp hiszünk, de mindent amiben hiszünk, be tudunk bizonyítani a Bibliából, hiszen erre alapozunk mindent.

2013. dec. 14. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!