Mi visz rá valakit arra hogy felvegye a zsidó vallást?
Figyelt kérdés
Ne értsétek félre a kérdést nincs nekem semmi bajom a zsidósággal.
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy akik betértek a zsidó valláshoz azoknak mi okuk volt rá, hisz köztudott hogy a zsidókkal szemben sok embernek vannak előítéletei?
2009. nov. 18. 19:54
1/12 anonim válasza:
Azt tudnod kell, hogy utána olyan csatornák nyílhatnak meg, amik eleddig nem voltak. Oda tartozni kiváltság én úgy gondolom!
3/12 anonim válasza:
Azt állítólag nem lehet felvenni csak beleszületni.
5/12 anonim válasza:
Ugyanaz, ami rávesz valakit arra, hogy felvegye a keresztény, a buddhista stb. vallásokat. Hisz benne.
6/12 anonim válasza:
Nem tudom(keresztény vagyok). Ha csak nem a Talmud miatt.
Különböző dolgokat írnak bele(csak egy):
1. A nem zsidó emberek dolgait nem kötelező visszaadni, ha megtalálja.
7/12 anonim válasza:
Az, ami másokat arra, hogy felvegyék a kereszténységet. Az egyéni meggyőződésük. Nem az alapján fognak hinni valamiben, hogy mások mennyire szeretik, milyennek ítélik azt a vallást.
8/12 anonim válasza:
mert 3 dolog van ami szükséges az üzleti sikerhez:
1)éberség
2)strébeség
3)héberség
9/12 anonim válasza:
Mert hozzámentem Arthur Millerhez!
Üdv, Marilyn Monroe
10/12 anonim válasza:
kedves 19.58 a biblia szerint valóban megnyilhatnak csatornák, és kiváltság is lehet. mint ahogy a sátánt követő anyaloknak is megnyíltak csatornák, és kivetették őket az égből, és mindaddig a démonok csapata is kiváltságos hely, amíg a gyehennára nem vetik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!