Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A szcientológia miért ítéli...

A szcientológia miért ítéli el a pszichológiát?

Figyelt kérdés
A szcientológia ítélete nélkül, csak erre az információra lennék kíváncsi.

2013. nov. 12. 15:55
1 2 3
 11/22 T. Zoltán ***** válasza:
10%

Kedves Súr!

A válaszodból megint kiderül, hogy nem sokat tudsz a Szcientológiáról, mivel azt állítod, hogy hipnózist alkalmaz. Ezen kívül, a kérdező a Szcientológiával kapcsolatban kérdez, te meg ideírod az agykontrollt aminek szintén semmi köze a Szcientológiához. Ha nem tévedek te írtad azt is, hogy minden vallás mögött ugyan az a befektetői csoport áll(egy szintén Szcientológiával foglalkozó kérdésnél). Mivel a pszichiáterek legtöbbször a saját szakmájukat sem értik meg teljesen, ezért van nagyon sokféle ágazata, ezért a Szcientológiát sem tudják megérteni. Nem mintha a Szcientológiát nehéz lenne megérteni, de aki a saját területét sem érti ami az elmét illeti, az nehezen ért meg egy másik területet ami az elmével is foglalkozik. Valamiért te sem jeleskedsz a Szcientológia megértésében és eléggé vallásellenesnek tűnsz, ezért felteszem neked újra a kérdést amit már egyszer feltettem, de még nem válaszoltál rá: Nem vagy te véletlenül pszichiáter?

Üdvözlettel, Tóth Zoltán

2014. jan. 2. 22:17
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

#11 Kedves Zoltán mint aktív szcientológus. Olvasgatlak mint az ördög ügyvédjét.

1 bizony kezelték Hubbardot pszichiátrián

2 bizony a pszichiátriát mint olyant támadja a szcientológia, és nem csak egy-két eljárásukat

3 akárhogy is, de a szcientológia alapja az agymosás és az adott egyén feletti teljes irányítás átvétele (magánéletében is!)

4 a szcientológia számomra nem egyház, hanem egy nagyon jól felépített vállalkozás melynek célja a hatalom és minél több pénz

5 mondom ezt úgy, hogy volt hozzájuk közöm, és sajnos egyik legjobb barátom egész családja aktívan bent van, és azóta pár tízmillió forinttal kevesebbjük is van

2014. jan. 3. 08:29
 13/22 T. Zoltán ***** válasza:
8%

Kedves Névtelen!

Elég érdekes, hogy te mint nem aktív Szcientológus, elmagyarázod egy aktív Szcientológusnak, hogy mi is a Szcientológia. Ez olyan, mintha egy programozónak, aki sikeres a szakmájába megmagyaráznám, hogy valójában mi is a programozás és mit is csinál igazából, és mindezt még névtelenül is tenném. Gratulálok az önbizalmadhoz, hogy - még ha névtelenül is - be mered vállalni azt, hogy egy olyan dologban vitázol amiben felületes ismereteid vannak, egy olyan személlyel aki sokkal többet tud az említett területről. Én személy szerint nem veszem fel a kesztyűt, mert az olyan lenne, mintha profi ökölvívó lennék és az utca emberével állnék ki egy meccsre!

Üdvözlettel, Tóth Zoltán

2014. jan. 3. 11:08
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

#13 kedves Zoltán egyem a szívedet, azért infarktust ne kapj ám

tudod, ha az ember bent van a pöcegödörben onnan másképp látja a gödröt is meg a külvilágot is mint azt követően, hogy onnan már kimászott, és csak visszanéz bele

csak keményen az ilyen fekete propaganda ellen mint pl az enyém, mert ezt várják tőled

és bizony névtelenül, mert annyit nem érsz nekem, hogy be is mutatkozzak

2014. jan. 3. 12:07
 15/22 T. Zoltán ***** válasza:
9%

Kedves névtelen!

Teljesen igazad van. Hogy a te szavaiddal éljek a "pöcegödörből" máshogy látja az ember a világot mint a gödör széléröl. Hogy melyikünk van a gödörben az most teljesen mindegy. A lényeg az, hogy én többet tudok arról az oldalról mint te, és mégis megpróbálod nekem megmondani, hogy mit látok. Ez az erdekesség a hozzászólásaidban.

Ezen kívül nem én félek tőled, hogy szívrohamot kapnék. Te nem mered aláírni a neved. Nem számít, hogy engem nem tisztelsz meg ezzel. A hitelességedet rontod vele. Nekem ezek után nem sok dolgom marad.

2014. jan. 3. 14:21
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

#15 Zoltán, Zoltán nem figyelsz (pedig résen kell lenned) ... azért tudom miről beszélek, mert bent voltam ... az, hogy most vagyok-e a gödörben, vagy akkor voltam, valóban csak döntés kérdése, egy biztos kintről és bentről is láttam/látom amit te csak bentről ... tehát nekem van saját infóm is, míg neked csak amit beléd sulykoltak ... és még azt is megsúgom, hogy feltehetően te még nem hallottál róluk, amikor én már túl voltam rajtuk :)

és nem, tőlem nem kell féltened a szíved, saját döntésed a sorsod

2014. jan. 3. 14:31
 17/22 T. Zoltán ***** válasza:
9%
Szerinted én nem voltam "kint"? Több realitásom van a teáltalad "kintnek" nevezett dolgokról, mint amit te "bentnek" hívsz. Valamit nagyon nem értettél meg akkor, mert nincs olyan, hogy bent vagy kint. Ugyan abban a világban élünk mindannyian. A különbség az, hogy valaki tanul a világról és használja a tudását, szembe mer nézni a saját ártó tetteivel is, és jobbá tud válni, valaki nem tanul és nem mer szembenézni az ártó tetteivel és igyekszik másokat is lebeszélni arról ahol ezt megtehetik, mert akkor kiderülne, hogy ő maga volt a gyenge és képtelen. Te úgy beszélsz, mintha a Szcientológia egy zárt világ lenne ahova a bekerültek megváltoznak és teljesen különbözővé válnak a nem Szcientológus emberektől. Ezért azt gondolom, hogy ha tényleg Szcientológus voltál, akkor valamit nagyon nem értettél meg a Szcientológiáról.
2014. jan. 3. 17:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves T. Zoltán!

A szcientológia bizonyos részeinek és az agykontroll majdnem teljes egészének valójában az Mk-Ultra kutatásokhoz van köze....

...tehát ezekbe a népszerű amerikai eredetű globalista tudati mozgalmakba beleintegráltak egy csomó Mk-Ultrás stb. kutatási eredményt (és ezek a dolgok kb. ezért lehetnek veszélyesek az emberi elmére, mentalitásra).

A Transzcendentális Meditáció „szintén zenész“ stb. stb.

(Az Mk-Ultrás „cucc“ az mindig a „hozzáadott elem“.)

„Valamiért te sem jeleskedsz a Szcientológia megértésében és eléggé vallásellenesnek tűnsz, ezért felteszem neked újra a kérdést amit már egyszer feltettem, de még nem válaszoltál rá: Nem vagy te véletlenül pszichiáter?“

-Nem vagyok pszichiáter. Zoltán! A világ nem ennyire egyszerű „fekete vagy fehér“ alapon működik. (Bár a MEST = az Erő univerzuma legmélyebb lényegét tekintve igen)

Én tudom, hogy a Szcientológiában döbbenetesen komoly adatok vannak. (!!!) Ezzel tisztában vagyok. ... de azt is tudom, hogy Ron világéletében utálta és lenézte a vallásokat (jogosan, mivel fogva tartják a lényeket) és mindenné akarta tenni a tanítását, csak vallássá nem.

Ez a szcientológia tragédiája: ... hogy vallássá kellet lennie.

Egy thetánnak, aki/ami a MEST-univerzumot teremti és fenntartja, hogyan lehetne vallása? Legfeljebb vallásos engramjai / implantjai vannak... olyan vallásos alapú engramjai / implantjai vannak, amelyek által teremt és fenntart egy primitív, anyagi elvű „valóságot“ („realitást“)

A reaktív elme magja az R6-implant (Routine 6).

Ha ez igaz, át kell értékelnünk az összes nézetünket. (!)

Az egyháznál szerintem a „dianetika-szinteken“ (=MEST-mechanikák) nem engednek túl senkit. Pedig a valóság / a megértés a dianetika szintjei és értelmezései felett kezdődik.

„a szcientológia alapja az agymosás és az adott egyén feletti teljes irányítás átvétele (magánéletében is!)“

-Itt jön képbe az Mk-Ultra kutatás és az összes hozzá tartozó alprojekt.

Ronnak egyébként döbbentesen komoly dolgai is vannak, nem véletlen, hogy az összes anyagát felvásárolták és lényegében elzárták (a nagyközönség elől)...

..valamint felhúztak rá egy „szabadkőműves“ elvekkel és külsőségekkel működő „egyházat“,

valamint :

kizárólag MEGSZŰRVE ÉS KONTROLLÁLVA kaphatunk meg belőle (tőle) anyagokat, ráadásul egy halom pénzért.

Tesla anyaga ugyanígy járt. stb. stb.

Ezek nem véletlenek.

Mindig ez történik... és ez egy nagyon ősi történet. (!!!)

„Nincsen semmi új a Nap alatt.“

...

Hogyan engedhetnék, hogy eljuss az öndeterminációhoz?

Lebontanád a kultuszukat (ha megértenéd, hogy miről szól és hogyan működik, mik a motivációi).

The Pilot-ot lehet elég becsületesnek tartani. (Holtan találták meg a saját úszómedencéjében.)

Fő műve: Szuper Szció

2014. febr. 23. 16:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Axiómák:

(„Admirologia) "11. Axioma : ISTEN NINCSEN BEHATAROLVA AZ EGYENSULY ALTAL“

ISTEN A MEST-UNIVERZUMBÓL SZEMLÉLVE NEM ÉRTELMEZHETŐ.

HA JÓK VAGYUNK: NEM LEHETÜNK RÉSZEI ENNEK AZ UNIVERZUMNAK.

HA ENNEK AZ UNIVERZUMNAK A RÉSZEI VAGYUNK, AKKOR NEM LEHETÜNK JÓK.

KÉT UNIVERZUM ÁLL EGYMÁSSAL SZEMBEN.

A SZÁMÍTÁSTECHNIKA LÉNYEGÉT TEKINTVE TIPIKUSAN MEST-ELVEKET MUTAT.

A MEST-UNIVERZUM MATEMATIKAI ELVEK, EGYFAJTA „SZENT GEOMETRIA“ MENTÉN GENERÁLÓDIK.

-MIRŐL ISMERED FEL A MESTET?

-ARRÓL, HOGY TARTALMAZ „MATEMATIKÁT“.

A MEST ARRA VAN KÉNYSZERÍTVE, HOGY ÁLLANDÓAN EGYENSÚLYRA TÖREKEDJEN.

NEM A DINAMIKÁKAT KELL HELYREÁLLÍTANI, HANEM MAGÁT AZ EGYÉNT.

NEM (LEG)ALULRÓL KELL KEZDENI (A REHABILITÁCIÓT) HANEM LEGFELÜLRŐL.

2014. febr. 23. 16:18
 20/22 T. Zoltán ***** válasza:
39%

Kedves Súr!

Azzal, hogy idézgetsz L. Ron Hubbardtól (ráadásul nem is rendszerbe foglalva) még mindig azt árulod el magadról, hogy nem sokat tudsz a Szcientológiáról. Ezzel ellentétben nekem akarod elmagyarázni, hogy mi is a Szcientológia. Érdekes. Érdekes olvasni egy olyan ember véleményét egy dologról, akinek csak felületes ismeretei vannak arról. Sokat nem lehet tanulni az általad leírtakból, de tanulságnak jó. Ez a mai emberek nagy többségének a módszere amit az élet élésére használnak. Elolvasnak valamit, ami csak egy ember véleménye egy dologról és igaznak hiszik a nélkül, hogy tényleg kipróbálnák saját maguk, vagy tényleg megfigyelnék a saját szemükkel. Köszönöm, hogy demonstráltad ezt itt mindenkinek.

2014. febr. 23. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!