Mi erről a videóról a véleményetek?
http://www.youtube.com/watch?v=fz5y2cWzps0
Nem megsértődésnem szántam, meg lealázásnak.
Ha a sátán létezne, az ilyen zenével (vannak ennél még durvábbak is, amivel elő lehet hívni a sátánt), már régen előidézhették volna, és óriási, az eddiginél nagyobb kár és káosz is jelentkezhetett volna a világban. Vagy a fél világ elpusztult volna.
Az ilyen zenék csak uszításra valók és arra, hogy az emberekben gerjesszék a dühöt. Éppen ezért a kiadók is kiadják és engedik, hogy kiadják az ilyen zenéket.
Tehát semmilyen isten és sátán nem létezik. Mert már régen mutatta volna magát. De itt emberek mozognak a legnagyobb körökből. Ők mérgeznek bennünket az élelmiszerek adalékanyagaival is, amik be is voltak jelentve, mégsem vették le a polcokról.
Egy keresztény is ugyanolyan ember, mint egy ateista, csak azzal, hogy ők közösségbe járnak, nagyobb az érzelmi szintjük. De a keresztényeket, ugyanúgy, mint a sátánistákat is lehet egy óriási tömegbe vonzani, és megmozdulásokat is lehet velük szervezni, ami vagy jól, vagy rosszul sül el.
Valamint ez az írás, ami teljesen ugyanaz, mint az isteni kinyilatkoztatás és törvények. Én azt mondom, nem élek ilyen törvényekkel, ez mind baromság. Betartom a politikai oldal törvényeit, és élek a saját magam utján. Lesz, holnap, ami. De ne butítsák az embereket.
Nekem ez a kedvenc számom tőlük xD
http://www.youtube.com/watch?v=YpvlC9Xj7jk
Egyébként a keresztények általában azért nem támogatják az ilyen zenét, mert a zene hatással van az emberre.
Depressziósnak vagy dühüngőnek pedig nem igazán jó lenni.
Bár szerintem ez művészet és meg kell ismerni mindenki gondolatát, érzelmét és tanulni belőle.
Istent, Sátánt nem a varázslás fogja előhozni.
A zenével sokan csak feltűnést akarnak vagy megosztani a világukat. De van aki egyszerűen csak élvezi.
Peanut válasza
Egy keresztény semmilyen emberi megmozdulásban nem vesz részt, mert nem része a világnak
Ez a videó Isten ellenes és szellemi hulladék ami az emberi mivoltból kivetközteti az embert
S ha nem is hiszed de Sátán egy valós személy. Maga Jézus is beszélt vele személyesen, az Ő kezében van a világ 3/4 része.
A politika a korrupt kereskedelem, és a vallások.
Nem véletlen ajánlotta fel Jézusnak a világ összes hatalmát, mert ha nem sz övé lenne akkor nem ajánlhatta volna fel, Az se véletlen, hogy Jézus azért jelentette ki, hogy az Ő királysága nem része a világnak,
Ahogy valaki írta, az igaz keresztények nem vesznek részt a megmozdulásokban mert Ők Istenre és a fiára bízzák a rend teremtését. Nem kaptak rá sem engedélyt sem hatalmat, hogy a világban megmozdulásokban részt vegyenek, vagy ilyet szervezzenek.
Ha valaki Isten nevében ilyet szervez, az tudjuk melyik Isten mondta, de nem a Teremtő sem nem Jézus az egyszer biztos.
Katy Weaver
Egyébként megnéztem a dalszöveget és most már nem is szeretem ezt a számot...
Régebben másnak fordítottam a szöveget:D
Sajnos a világban sok szemétség van.
Így én azt tudom javasolni, hogy legyünk jó indulatóak és védjük meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!