Miböl van az keresztény egyháznak ennyi pénze?
Honnan tudod, hogy mennyi pénzük van?
Oda nincs leírva, hogy miből?
Melyik keresztény egyházra gondolsz? Mert sok van és nem mindegyik dőzsöl a pénzbe.
A katolikus egyháznak multja van és vagyona azt inkább nem részletezném honnan, a többi meg fentartja önmagát sztem.
Peanut válasza:
Így van, részben csatlakozom az előttem szólókhoz.
A biblia leírja, hogy ez a vallásos szajha, és ez mindegyik vallásra vonatkozik akik benne vannak a világban és a politikával karöltve élnek, lényegében a politikai "szeretőiktől" kapnak nagy hozzájárulásokat. De már nem sokáig, hála Istennek.
"Miböl van az keresztény egyháznak ennyi pénze?"
A pénz az pénzből készül! :D
Komolyabbra fordítva a szót, a hívőktől, régi antik tárgyakból, iratokból stb.,.
Szervusz
Szomorú írások a kereszténységről! De valószínüleg mindegyik megállapítás igaz lehet.
Ha nekünk, bizonyos értelemben "tudatlan" ambereknek ez a véleményünk, képzeljétek el, mit mondana Jézus, ha itt lenne a földön ma?
Nem 3 és gél évig, talán 3 és fél napig sem tűrnék a papok a Jézus kritikáját, ahogyan annak idején sem bírták elviselni Krisztus igazságosságát.
De elsősorban onnan van az egyháznak pénze, hogy tudatlanságban tartják az embereket. Sok millió ember azt hiszi Istennek van szüksége a pénzre. Ez nevetséges. Ma már a templom a pap munkahelye. Nem egy, több paptól hallottam ezt. Szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!