Jehova Tanúi! Miért nem álltok Jézussal szóba?
Jézus soha sem volt Jehova Tanúja, nem tartozott soha közétek, miért bántok akkor úgy Vele, mint a kiközösítettekkel? Miért kerülitek Őt, és miért nem álltok Vele szóba? Miért vagytok eltiltva Tőle?
Kérlek, ne tereljétek el a témát a SZENTHÁROMSÁGRA, vagy az IMÁDATRA. A Jézussal való BESZÉLGETÉSRE irányul a kérdésem. A Biblia tiltja a halottakkal való kommunikációt, de Jézus nem halott, Ő feltámadt és él. Miért nem beszélgettek akkor Vele?
Mikor ezt a kérdést megláttam majdnem sírva fakadtam.
Szerintem elment a józan eszetek, ilyen kérdést feltenni
Kimondta, hogy Jézus ki van közösítve?Ő a gyülekezetek feje, Jehova kinevezett királya, ahogy egy másik válaszomban írtam.
Nem volt Jehova Tanúja?
Hát akkor válaszoljon erre a biblia ne Én mert az Én szavam semmi.
(Jelenések 3:14) 14 A laodiceai gyülekezet angyalának pedig írd meg: ezeket mondja az Ámen, a hű és igaz tanú, az Isten teremtésének kezdete:
Jézus kinek a teremtése volt?
Mert a tetteivel erről az Istenről tanúskodott amikor eljött?Mindet Ámenné, vagy is beteljesítette azokat amiket Isten elvárt tőle.
Mit mondtak:(Cselekedetek 10:40, 41) 40 Ezt az Isten feltámasztotta a harmadik napon, és megadta neki, hogy nyilvánvalóvá legyen, 41 nem az egész népnek, hanem az Isten által előre kinevezett tanúknak, nekünk, akik együtt ettünk és ittunk vele, miután feltámadt a halottak közül.
Nem mindenki Látta Jézus feltámadását. csak azok a vers szerint akik Isten kiválasztotta Tanúknak,
ezeket nem Jézus választotta ki hanem az Isten Jehova.
És a Többiek azok kinek voltak a Tanúi:
Ábrahám,Izsák, Jákob, József,Mózes
Ráháb, a szajha, Gedeon, Bárák, Sámson, Jefte, Dávidról, csakúgy, mint Sámuelről és a többi prófétáról,
Ők Jézus Tanúi voltak?
(Héberek 12:1, 2) 12 Így hát, mivel a tanúknak ily nagy fellege vesz körül bennünket, vessünk le mi is minden terhet és a minket könnyen behálózó bűnt, és kitartással fussuk az elénk helyezett versenyt, 2 miközben hitünk Főközvetítőjére és Tökéletessé tevőjére, Jézusra szegezzük tekintetünket. . . .
az egész biblia erről szól, hogy ezen a Biró tárgyaláson ami Sátán és Jehova Között zajlik ki hova áll tanúskodni
A cselekedetek könyve végig a Tanúskodás munkájáról beszél hogyan végezték az első században és erre a mintára kell végezni most is.
Na de hát .....
Katy Weaver
Fogadjátok már el, hogy más-más embereknek más-más a hite és más-más vallást követ!
Ez már nem a sötét középkor, az elfogadóképesség már pár száz évvel előrébb jár.Ideje lenne felzárkózni.
Hát, Jehova tanúi a zsidók voltak, és most is ők azok...
A keresztények mindíg is Jézus tanúi voltak és most is azok, ezért vágja ki a biztosíítékot ez sok embernél, mert nem ismerik fel.
Normális esetben Jézust kellene hirdetni, mert Ő a megoldás mindenre.
Imádkozni is imádkozhatunk hozzá nyugodtan, hiszen Isten:
1kor.1.2:
a Krisztus Jézusban megszentelteknek, azoknak, akiket ő elhívott és saját népévé tett; mindazokkal együtt, akik a mi Urunk Jézus Krisztus nevét, az ő Uruk és a mi Urunk nevét bárhol segítségül hívják:
Kedves kérdezö komolyan gondolod a kérdésedet?
Ha tényleg komolyan, akkor próbálj meg valakivel személyesen beszélni aki Jehova tanuja.
Megmutatják neked a Te Bibliádból a kérdésedre a feleletet, aztán azt csinálsz vele amit akarsz.
Vagy rákattinthatsz a hivatalos honlapunkra a jw.org -ra. ne félj!! :-)
Kedves "megfelelö"... Az 1.Korinthus 1:2 versét a kutatásaink alapján nem értjük úgy, hogy ez azt jelentené, hogy Jézus Krisztust kell imádani Atyja, Jehova Isten helyett, mivel mi kutatjuk a görög szöveget is amelyikben ez a vers le volt írva.
A The Interpretér´s Biblia úgy magyarázza hogy az a kifejezés hogy "segítségül hívják" hogy Jézust elfogadták vezetöjüknek.....
Érdekes ez a téma, sokszor beszélgettem emberekkel, akiknek ez a nézetük van mint neked kedves "megfelelö"...és azt nem tudom megérteni, hogy miért kerülik ki kétségbeesetten a sok-sok Bibliai verset, amelyik pont az ellenkezöjét magyarázzák a ti meggyözödéseteknek?
Miért mondta Jézus: "bármit kértek az én nevemben az Atyától, megadatik nektek?" miért nem mondta: "Bármit kértek tölem megadom nektek?.....
Mi lenne, hogy ha a kérdésre válaszolnátok, olyan nehéz ez?
MIÉRT NEM ÁLLTOK SZÓBA JÉZUSSAL???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!