Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki nem hisz istenben azt...

Aki nem hisz istenben azt ateistának nevezik ugye?

Figyelt kérdés
Nem hiszek istenben, mert nem látok okot rá , hogy létezzen .
2013. nov. 3. 23:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%

Te magad vagy az élő példa Isten létezésére!

Vagy te véletlenül vagy itt? Az egész életed csak véletlen? Minden véletlen? Kicsit sok a véletlenből...

Menj ki a természetbe és csodáld meg Isten teremtését és hatalmát!

2013. nov. 3. 23:41
 2/22 anonim válasza:
87%
Igen.
2013. nov. 3. 23:41
 3/22 A kérdező kommentje:
Ugyan már menj már az isteneddel.... Ennyiből létezik az ördög is...
2013. nov. 3. 23:45
 4/22 anonim ***** válasza:
14%

Igen, ahogy mondod: az ördög is létezik. Sőt ő is hiszi, hogy Isten Van, de fél is, mert tudja, hogy ő a lúzer. :)

Ezt komolyan írom, nem ironikusan.

2013. nov. 3. 23:49
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Igen, akkor ateista vagy.

Az első válaszolónak meg annyit, hogy a kedves kérdező azért van itt, mert az anyukája megy az apukája gyereket akart. Ennyi.

Amúgy ja. Menjen ki a természetbe megcsodálni Isten művét. De be lehet kapcsolni valamelyik természetfilm csatornát is.

Kölyökgyilkos oroszlánok, kannibál pókok és rovarok, élősködők, élő szervezetbe petéző rovarok, fióka rabló pingvin anyák, rabszolga tartó hangyák, "testvér" gyilkos kakukkfiókák, és még sorolhatnám.

2013. nov. 3. 23:52
 6/22 A kérdező kommentje:
Én csak abban hiszek, hogy a világegyetemben léteznek rajtunk kívűl mások is. A világegyetem túl nagy ahhoz, hogy egyedül legyünk benne.
2013. nov. 4. 00:00
 7/22 anonim ***** válasza:
49%

Ámen. :)

Vagy mi, úh, bocs, Hurrá! :)

2013. nov. 4. 00:02
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Aki nem hisz az csak kételkedik mert van logikus gondolkodása. Az ateista azt jelenti tagadja isten létezését, vagyis bizonyítékokkal alá is támasztja.
2013. nov. 4. 00:03
 9/22 anonim ***** válasza:
77%

"Az ateista azt jelenti tagadja isten létezését, vagyis bizonyítékokkal alá is támasztja."

egyrészt nem hinném, hogy bárkinek ilyen bizonyítékai lennének,

másrészt sajnos nem jól tudod, akire te gondolsz, az az antiteista

2013. nov. 4. 02:31
 10/22 anonim ***** válasza:
58%
Az hogy Isten létezik és hogy természet feletti képességekkel rendelkezik egy kitaláció. Kikellet valamit találni, hogy a szegény embert az orránál fogva lehessen vezetni évezredeken át, és "isten szolgái" pedig felsőbbrendű embernek, a "világ urának képzelhesség" magukat, röhöghessenek a tudatlan embereken. Számtalan tudóst küldtek máglyára, mert bizonyitani akarták az egyház valótlan feltevéseit. Ha ezt isten látta, miért engedte hogy élve, kínok között elégessenek embereket?? Miért hagyja hogy az ártatlanok meghalljanak?? Miért nem avatkozik be, és tesz igazságot?? Azért mert nem létezik!! Mert egy kitaláció, amivel még ma is milliókat kábítanak el, a vallás rosszabb mint a kábítószer, egy gyógyíthatatlan betegség!! 7 éves voltam, mikor anyámmal mentünk hazafelé egy este. Szembejött velünk egy részeg autós, felborult az autónk, én kirepültem belőle, egy pár karcolással megusztam. 10 méterről néztem végig, ahogy anyám terhesen, segítségért kiáltozva élve elégett az autóban és nem tudtam segíteni rajta. Isten hol volt ilyenkor, és miért engedte hogy ez megtörténjen?? Persze a részeg sofőr a mai napig él, szarok én az ilyen istenre aki a bűnöst élve hagyja de az ártatlant elveszi. Árvaházba kerültem és ott nőttem fel, mert nem voltak rokonaim, egyedül anyám volt de őt is elvették tőlem.
2013. nov. 4. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!