Kedves keresztény testvéreim, Krisztusban kedves barátaim! Tudnátok segíteni?
A gyengeség bűnébe estem...Ebből következett, hogy további bűnöket követtem el...Paráznaság, tudjátok fiú/srác/pasi életében, hogy megy ez...
Meg is gyóntam de vissza estem(nem az a kérdés, hogy megkel-e gyónni..)
Létszíves ha tudtok adjatok tanácsot/tippet/Szentírási részt, hogy hogyan tudnám ezt megváltoztatni, kinőni vagy valami.
Köszönöm az értelmes válaszokat előre is!
irthatok privát üzenetet is:)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Ismét kiváló példa arra, hogy van egy hívő, aki KIFEJEZETTEN ÉSZREVEHETŐ MÓDON hívőket szólított meg egy valós problémával, amire született néhány normális válasz, de az AT-knek (ateista troll) ismét be kell ide is ugatniuk baromságokkal OFF-olva szét a témát, aamik csak erről szólnak: Én az AT semmit nem értettem meg abból, ami ebben a topikban folyik, csupáncsak észrevettem egy szót, azt hogy "Isten" és erre azt írom, hogy "nincs Isten". Én az AT ilyen primitív mechanizmus vagyok, ne várjatok tőlem többet.
Ne etessük a trollokat, nem kell rájuk reagálni.
"Ne etessük a trollokat, nem kell rájuk reagálni."
Ellentmondás.Te is azt csináltad.
Kedves 8#!
Tvedsz. Igenis le van írva:"A test cselekedetei azonban nyilvánvalók, mégpedig ezek: házasságtörés, paráznaság, TISZTÁTALANSÁG, bujálkodás, bálványimádás, varázslás, ellenségeskedés, viszálykodás, féltékenység, harag, önzés, széthúzás, pártoskodás; irigység, gyilkosság, részegeskedés, tobzódás és ezekhez hasonlók. Gal. 5
Bár sokan nem tudják, de a tisztátalanság az önfertôzést, azaz az önkielégítést jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!