Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek isten megbocsát...

Szerintetek isten megbocsát nekem?

Figyelt kérdés
Mindez, k egy hónappal ezelőtt kezdődött amikor megtudtam mi az a maszturbálás, akkor még nem tudtam hogy bűn, de véletlen egy nap megtudtam, próbáltam megfékezni, de egyszerűen függővé válltam, hanem csináltam akkor is valami miatt mindig elkezdtem, de soha nem tudtam abbahagyni, minden alkalom után könyörögtem az istennek hogy bocsásson meg nekem, egy gyonom a mindenható istennek...-et is elmondtam, de szerintetek meg fog bocsátani nekem?
2013. nov. 1. 11:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
NEM szabad buntudatot erezned emiatt hiszen ez egy termeszetes dolog ! Es NEM bun, barki barmit mond , hidd el nekem :) ha isten nem akarta volna hogy rejszoljunk meg szexeljunk , akkor nem teremtett volna minket ilyennek ! Nem igy van ? Ez egy agymosas, aminek te is resze lettel, de felejtsd el, mert kesobb befolyasolhato leszel altala..
2013. nov. 1. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

A Biblia sehol nem tiltja.

2013. nov. 1. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Nyugi!Isten mindent megbocsájt hiszen az a foglalkozása.
2013. nov. 1. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__2..

#15 kommentet megnézheted, mi a paráznaság.

A tisztaság meg relatív.

2013. nov. 1. 11:35
 5/11 anonim ***** válasza:

Biztosan megbocsát.

Ez pedig nem függőség. Csak rájöttél, hogy kellemes érzés, ezért vágysz rá. Nincsen semmi baj.

2013. nov. 1. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

"A Biblia sehol nem tiltja."

Megbukott egyes! Menj vissza Bibliát tanulni!

A maszturbálás bűn, ahogyan azt láthatjuk is:

"Öldököljétek meg azért a ti földi tagjaitokat, paráznaságot, TISZTÁTALANSÁGOT, BUJASÁGOT, GONOSZ KÍVÁNSÁGOT és a FÖSVÉNYSÉGET, a mi BÁLVÁNYIMÁDÁS;"

Kolossébeliekhez írt levél 3:5

Érdekes, hogy a BÁLVÁNYIMÁDÁS szót használja a fösvényességre. Itt véleményem szerint mszturbálásról van szó.

Na de mit tegyünk? Könyörögj Jézushoz, hogy szabadítson meg! És nagyon fontos, hogy álljunk ellene a gonosznak:

"Engedelmeskedjetek azért az Istennek; ÁLLJATOK ELLENE AZ ÖRDÖGNEK, ÉS ELFUT TŐLETEK."

Jakab Apostol levele 4:7

Továbbá segíthet a böjtölés is, de mindenesetben fordulj Jézushoz! Ha pedig keresztény gyülekezetbe mennél akkor még az ott lévők is rengeteget tudnának segíteni.

Isten áldjon!

2013. nov. 1. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
A kérdésedre pedig válaszolva kedves kérdező: Megbocsájt. Ez még nem a megbocsájthatatlan bűn.
2013. nov. 1. 12:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Na, így születnek a szellemi korcsok.
2013. nov. 1. 17:12
 9/11 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Ha megbántál valamit, akkor többet nem teszed. Ezt jelenti a megbánás. Na ekkor bocsát meg Isten neked.

"Bánd meg tehát e rosszaságodat, és könyörögj Jehovához, hogy — ha lehetséges — bocsássa meg neked szíved törekvését" Cseleked. 8,22

2013. nov. 2. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
A Biblia egy agymosás szavát se hidd! És ezt úgy mondom, mint hívő. Hiszek Istenben. De nem kell ehhez vallásosnak lenned, se a bibliát olvasnod, mert az egy kitalált hazugság, amivel az embereket irányította az egyház évszázadokon keresztül. Kizárólag ezért alkották. A maszturbálás nem BŰN... sosem volt az. Hatalmas tévedés. Eleve a 7 főbűn egy hatalmas hazugság... felejts el mindent, ami abban a könyvben le van írva, és higgy anélkül.
2013. nov. 22. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!