A Facebook on is is hirdetnek a Jehova tanúi?
Köszi. :)
igen azt én is érzékeltem.
A Facebook oldal egy Tanú számára, nem veszélytelen oldal.
Aki teheti nem is regisztrál ezen az oldalon.
Ha még is nem teszi lehetővé, hogy nagyon nyilvános legyen minden adata, gondolata, s csak beszélgetni jár fel más testvérekkel.
ez az oldal amúgy sem lenne Isten szavának hirdetésére méltó, hiszen sok helytelen dolog is megjelenik ezen az oldalon és ez méltatlan lenne Isten szavának terjesztésére.
"...A Facebook oldal egy Tanú számára, nem veszélytelen oldal....ez az oldal amúgy sem lenne Isten szavának hirdetésére méltó, hiszen sok helytelen dolog is megjelenik ezen az oldalon és ez méltatlan lenne Isten szavának terjesztésére."
Senki számára nem veszélytelen, de időnként hasznosnak bizonyul. Nekem pl. nagyon hasznos volt, amikor egy befogadott kóbor kutyus 5 kölykének sehogy sem találtam gazdit, de miután segítséget kértem egy állatvédő szervezeten keresztül, általuk a kicsi, rövid időn belül Németországban találtak otthonra.
Nos az interneten magán is sok helytelen dolog megjelenik, mégis itt érhető el a hivatalos honlap is, úgyhogy nem tudom valóban ez-e a valódi oka annak hogy nincs a facebook-on hivatalos információ. Én inkább arra gondolok, hogy nincs értelme több helyen fenntartani hivatalosan oldalakat, így mindenki biztos lehet benne, hogy csak egy ilyen létezik, és nem kell keresgélni, és találgatni, hogy melyik hiteles forrás és melyik nem. Így egyértelmű és tiszta, hogy az őszinte szívű érdeklődők egyszerűen könnyen megtalálják és felismerjék a hivatalos verziót. Aki létrehoz egy oldalt a facebook-on, az a saját kezdeményezéséből származik, Jehova Tanúinak kizárólag egyetlen hivatalos internetes honlapja van. Az ezen a honlapon található témák linkjei, mindenki számára elérhetőek akiket érdekel.
Bár vannak olyan személyek, akik szeretnék a facebook-on is tudatni az emberekkel a Biblia igazságait, de ez semmiképp nem szerencsés, mert időnként alpári stílusú megjegyzések is napvilágot láthatnak, valamint rosszindulatú hitehagyott személyekkel is kapcsolatba kerül ily módon az oldal üzemeltetője.
Hivatalosan tehát kizárólag ez a honlap létezik: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!