A következő jelek alapján lehet a barátnémnak démoni megszállottsága?
Néha vannak alvási paralízisei. Sokszor úgy érzi, hogy nincs egyedül. Nagyon sokszor beteges és inkább ritkább betegségeket kap, ami nagyon az embereknél nem fordul elő olyan gyakran.
A környezete nem jó és sok ellensége is van. Eléggé szerencsétlen típus, akinek nem jön össze semmi akármennyire is szeretné!
Nem lehet, démonok nem léteznek. A barátnédnak pszichológiai gondjai lehetnek, de mivel nem vagyok orvos, így többet nem tudok mondani.
Ha mutatsz nekem egy démont akkor én meg bemutatlak Pinokkiónak ;)
Szia!
A következő jelek alapján a barátnőd teremtett magának egy csomó destruktív gondolatot és ezek éltetésével tönkreteszi a saját életét. Ha úgy tetszik, ezeket nyugodtan nevezheti démonoknak, de ez legfeljebb arra jó, hogy a felelősséget valami külső identításra hárítsa.
Akkor adj egy pengét vagy egy tőrt:D
A zene egyébként nagyon jó:P
"Viszont felejtse el azokat akik a rontást veszik le. Ők sem a jó oldalon állnak."
Ezt kifejtenéd, hogy érted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!