Kent Hovind szerint a földönkivüliek bukott angyalok?
Azért kedves Kérdező, mert nem teremtett máshova életet.
S arról régen tudnánk.
Ha fáj is neked,a földet alkotta meg olyan körülmények között egyedül jelenleg amin élet van.
Hogy a későbbiekben ki akarja ezt terjeszteni vagy sem azt nem tudom, de egyenlőre ez van., s nem azért mert ez mindennek a közepe.
Ja és soha nem fog az ember más helyen élni a saját elhatározásából, hiába lövöldöznek felfelé....
Katy Weaver
Aha, szóval átvitt értelemben "légkör".
Akkor ne nevezd légkörnek, nevezzük extra dimenziónak, vagy tudomisén.
Nem lehet, hogy azért nem érjük, mert nem mi vagyunk a hülyék, hanem te magyarázol rosszul? Hm?
A Katy félék után sokszor megkérdezem magamtól, hogy van e intelligens élet egyáltalán a Föld bolygón is akár...
Ami a többit illeti, lehet hogy a JT szervezet tagjai a vákumot, és a világűrt se ismerik el... Biztos a bukott angyalok nem engedek, hogy más bolygókra telepedjünk, és tuti fix, hogy a hatalmas leírhatatlan világegyetem is csak dísznek van.. :D
Szörnyü
Nem abban az értelemben írtam, hogy "fizikailag" hol vannak, mert Ők nem fizikai test.
Hanem hogy hova nem mehetnek, nem közelíthetnek,
És hol van van engedélyük "tevékenykedni"
ajjaj
Katy weaver
Ajjaj Katy...
Ha mutatsz egy " bukott angyalt ", mutatok neked 10 Pegazust, 20 Kentaurt és bemutatlak a nimfáknak.
10-23 13:34
Na most mondtál egy érdekes dolgot ez eszembe sem jutott volna tényleg ha egyszer sikerülne az embernek más bolygót is meg hódítani mi lenne az istennel meg a sátánnal alias ördöggel,vajon térítené a cég az üzemanyag költségét hogy azért a pár emberért naponta át menjen másik bolygóra hogy szívassa őket is?Vagy ők mentesülnének minden alól? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!