Keresztény testvéreim, akik hisznek a földön kívüli élet lehetőségében, milyen igeszakaszokkal tudnátok alátámasztani az e-féle világnézeteteket a Bibliából?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést raktam ki nemrég, és nem tetszett nektek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Szeretném tudni, hogy miért nem. Ha lehet (mint említettem is) állításotokat Bibliai igeszakaszokkal is támasztjátok alá, köszönöm.
2013. okt. 21. 18:06
11/14 A kérdező kommentje:
És nem én szavaztalak le, ha furán néznél az írásomra (ezzel kapcsolatos nézeteidet, én is megfogadtam. Beláttam végül én is, hogy nem helyén való mindenkit le-fel szavazgatni. Ennyi jót azért tanultam tőled :) )
2013. okt. 21. 22:30
12/14 anonim válasza:
Nem vagyok keresztény, de szerintem a Biblia nem azért íródott, hogy bemutassa a Világot, hanem Jézust az Embert és Istent vette szemügyre. Illetve a hármójuk kapcsolatát.
Tehát a földönkívüli lét elfér a Biblia mellett, szerintem. Sőt még a több élet teória is.
13/14 anonim válasza:
A Biblia nem természettudományos könyv. Másrészt, az ég és föld a világmindenségre vonatkozik, ezért lehet, hogy más bolygókon is van élet, akár emberi élet. Ahol az ember egy lelkes értelmes lény, és nem úgy néz ki külsőleg, mint mi. De lelkileg hasonlítanak ránk, mert Isten őket is a maga képére teremtette. Már ha nemcsak ezen a bolygón van értelmes élet.
14/14 anonim válasza:
Tattuska én kilőnélek egy ágyúval a Holdra és akkor földönkívüli lennél..Verne Gyula pofán... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!