Lehet-e katolikus templomban szentelt vizet kérni, avagy hozott vizet szenteltetni?
Figyelt kérdés
#Vízszentelés
2013. okt. 20. 19:09
1/17 anonim válasza:
Merítsd bele a kulacsod a szenteltvíztartóba, mikor nem látja senki! Vámpírok ellen lesz?
2/17 A kérdező kommentje:
A lopott szenteltvíz biztos jó. Nem vámpírok ellen, levest főznék belőle, kiemeli a csirke ízét. Most pedig komoly választ kérnék.
2013. okt. 20. 19:28
3/17 anonim válasza:
Vízkeresztkor szokás, hogy elviszed a vized, leteszed a kijelölt helyre és a pap megszenteli. De szerintem máskor is.
4/17 A kérdező kommentje:
A hámas válaszolónak köszönöm.
Deggial, megértelek, hogy mindenki a van helsing meg tvájlájt nyomán ezért kérdezné, de engem semmi ilyesmi nem érintett meg. Miért ne kérhetnék hittől függetlenül valamit, ami szentelt?
2013. okt. 20. 19:37
5/17 anonim válasza:
Csak mert egyszerűbb lenne egy feszületet viselni, vagy ilyesmit, mint egy folyékony valamit hordozni.
6/17 A kérdező kommentje:
Ahogy egyszerűbb felvenni egy zoknit, mint kicserélni egy fékbowdent. De valahogy mégis más.
2013. okt. 20. 19:50
7/17 anonim válasza:
Csak az én hasonlatomban a két dolognak köze is van egymáshoz...
8/17 A kérdező kommentje:
Zoknit húzok, mert kint, ahol bowdent cserélek, hideg van. De nem vitatkzni akarok, kösz, hogy írtál.
2013. okt. 20. 19:58
9/17 anonim válasza:
Milyen kár, hogy a kérdezőt nem lehet felpontozni...
10/17 KZitus válasza:
Szervusz
Kérdezd meg a Bibliát, pontos választ ad neked. Ha nem megy, szívesen elküldöm választ.
Üdv. Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!