Doncito kérdése:
Interneten lehet kérdezni paptól?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Néhány kérdésem lenne és egy olyan ember felé, aki Isten szolgája. A lényeg, hogy először neten akartam kommunikálni vele, gondoltam ha már online nőgyógyász, doki meg pszichológus van, papnak is kellene lennie, nem? Csak van valahol egy "Kérdezz bátran X atyától!" rovat vagy valami hasonló! Köszönöm előre is a válaszokat!:)2013. okt. 16. 21:49
1/8 anonim válasza:
Itt akad néhány lelkész, teológus biztosan.
De mi mindent Istent próbáljuk szolgálni és szívesen segítünk, ha tudunk.
2/8 anonim válasza:
Tibi atya mindig szolgálatodra áll...
3/8 A kérdező kommentje:
Tibi atya?:D
Keresztelkedéssel kapcsolatban szeretném megtudni a főbb tudnivalókat! Hogyan működik, mi a teendő, mennyibe kerül, stb..
2013. okt. 16. 22:19
4/8 anonim válasza:
Ez nem egy termék, amit meg lehet vásárolni.
Ingyen kapták, ingyen kell adniuk.
Ha pedig csak bohóckodás, akkor fölösleges kifizetni.
Mellesleg jobb ez ügyben személyesen találkoznod egy pappal.
Örömmel és szeretettel fognak fogadni.
Ha nem, keress normális helyet.
5/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem az árat, mert anyu mesélte, hogy engem is meg szerettek volna keresztelni, de nem vállalt el a pap, mert kevés volt neki az összeg, amit a szüleim ajánlottak fel neki...
2013. okt. 16. 22:47
6/8 anonim válasza:
izé..hát nem hatodik Leninhez kellett volna vinni keresztelni téged..
7/8 A kérdező kommentje:
:DDDD lehet..
2013. okt. 16. 23:05
8/8 anonim válasza:
Miért pont interneten akarsz egy pappal beszélni? Menj el hittanra, a hozzád egy közel eső templom plébániájára.
Nem bánod meg. Ott kérdezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!