Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tulajdonképpen a kereszténység...

Tulajdonképpen a kereszténység (ek) nek mi a lényege?

Figyelt kérdés

Én ateista vagyok. És, ha én megkereszteltetném magam, akkor én is keresztény lennék. Egy csoportba tartoznék. De ugyanolyan ember maradnék, mint azelőtt voltam. Csak egy kicsit magasabb értékrenddel. (Olyan szinten lennék, mint az egyetemisták). Mert a keresztények is hasonló szinten vannak, gondolkodásmódilag is.

Hiába lennék kersztény, attól még nem tudnám megváltani a világot és nem tudnék békét hozni sem.

Csak annyiból, hogy valakit bálványoznék, és 10 parancsot követnék.

2013. okt. 11. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem neked kellene megváltanod a világot, hanem csak a saját nehézségeiddel kellene szembenézned.

Isten elküldte a fiát, aki megváltotta a világot. Hiszed-e? Elfogadod-e az áldozatát? Megköszönöd-e neki?

2013. okt. 11. 21:35
 12/13 sztrecskó ***** válasza:

"Ti vagytok a föld sója."

Na mit szólsz? A kereszténység lényege, hogy megízesítse a világot! Szeretnéd élni az unalmas, gyűlölködő, háborgó hétköznapjaidat továbbra is, vagy esetleg belekóstolnál már valami finomabba, örömtelibbe? A te döntésed, Jézus már vár!

2013. okt. 15. 00:48
 13/13 anonim ***** válasza:

"A te döntésed, Jézus már vár!"

Engem is. Elég rágóta...

2013. okt. 15. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!