Kápolnába szabad rövid gatyával bemenni, úgy hogy van alatta harisnya? (fekete)
Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 00:17
2/13 anonim válasza:
De nem azért, mert a test csúnya, gonosz, elítélendő. Hanem rádgerjednek sokan vagy féltékenyek lesznek rád. Isten meztelennek teremtett!
3/13 Mirk válasza:
"De nem azért, mert a test csúnya, gonosz, elítélendő. Hanem rádgerjednek sokan vagy féltékenyek lesznek rád. Isten meztelennek teremtett!"
Inkább etikett és illem miatt.
4/13 anonim válasza:
Hát, már nem azért, de én jártam Görögországban a Meteoráknál és ott a férfiaknak (nőknek nem) kötelező volt a hosszú nadrág, mikor a papoknál jártunk... annyi éves bezártság után már csak a férfiakra gerjednek... :D
5/13 anonim válasza:
Nem illő bemenni. Vegyél felé egy lapszoknyát! 4/4 Csodállom, hogy a Meteórákon beengedtek rövid nadrágban. A görög templomokban kötelező a szoknya, zárt felső, sőt még a kendő viselet. A férfiaknak hosszú nadrág, hosszú ujjú ing szükséges.
6/13 anonim válasza:
Ott voltak előkészített nadrágok, de kijelentették, hogy csak a férfiaknak kell felvenni, a nők úgy mentek be, ahogy akartak. Na ezt mi magyarázza, ha nem az, amit én írtam?
Bár látom a sok vallásos majom lepontozott. De el kell fogadni, hogy van ilyen is, pont úgy, mint a pedofil papok.
7/13 anonim válasza:
ha kápolnákba jársz, ne csodálkozz, hogy sok hülye szokással, törvénykezéssel találkozol és sok lázadóval akik nem kérnek belőle.
8/13 anonim válasza:
Mi az, hogy úgy illik?
Istennek nem az emberek illemét nézi.
9/13 anonim válasza:
Kirándulás, nyaralás alkalmával nem kötelező meglátogatni a kápolnákat, templomokat. Be kell tartani az előírást és meg kell tisztelni a helyet. 4/4 A meteórákon a szerzetesek nem gerjednek egyik nemre, sőt a gyerekekere sem. Ők lemondtak világ hívságairól, azért nem veszik észre az alul öltözött túristákat. Nem ismersz valamit, nem kell róla így nyilatkozni.
10/13 anonim válasza:
Egy szoknya, főleg harisnyával lehet nagyon konzervatív és nagyon kihívó is. Nem a ruhadarabtól függ. Szerintem ugyanez igaz egy rövidnadrágra is, azt is lehet kihívóan és konzervatívan viselni (meg vannak köztes fokozatok). A harisnya kétélű fegyver. A konvervatívságot is növelheti, meg annak az ellenkezőjét is. De alapvetően el tudok képezlni olyan rövidnadrág-harisnya összeállítást, amivel simán bemehetsz egy ilyen helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!