Szerintetek melyik vallas a legrealiasbb vagyis inkabb szamotokra melyik a 'legszimpatikusabb'? Miert?
Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 20:59
1/11 anonim válasza:
A Mikulás vallás. A Mikulás létezésére több bizonyíték van, mint bármelyik vallás bármelyik istenére, démonjára.
3/11 anonim válasza:
Amiért a legreálisabb:
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
És amiért a "legszimpatikusabb":
"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen."
János 3:16
4/11 anonim válasza:
Keresztény, a tanítása miatt és Jézus miatt.
5/11 anonim válasza:
Én református keresztyén vagyok, ezért számomra ez... De egy szunnita muzulmán meg nyílván azt mondaná :)
6/11 Szeressük egymást válasza:
Nekem az igazság a legszimpatikusabb vallás, azért mert az Jézus Krisztus.
7/11 Girgoy válasza:
Az igaz vallás az, amely nem csupán elméletben, hanem gyakorlatban is el tudja juttatni az embert Istenhez.
A kereszténység ilyen, azon belül a leghatásosabb módszerrel az ortodoxia rendelkezik (még ha sajnos azon belül nem is mindenki követi a tökéletesedés igen precízen leírt útját).
8/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :) csak erdekel, hogy az emberek mit gondolna es ereznek
2013. okt. 11. 15:51
9/11 anonim válasza:
Látom valakinek fáj, hogy létezik a kereszténység.
Úgy kell neki.
10/11 anonim válasza:
Amíg egy vallás a HIT-ről szól, nekem sem reális, sem szimpatikus nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!