Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak én utálom az ilyen és...

Csak én utálom az ilyen és ehhez hasonló vallásokat?

Figyelt kérdés
Azokat amelyikek szinte minden normális dolgot gusztustalannak, erkölcstelennek tartanak. Van egy nazarénus osztálytársam és, hogy mondjam olyan mint akin egy agymosást végeztek. Odajár a testvére aki lány háát olyan mint egy apáca földig érő sötét ruha kendővel a fején, pedig a mai divatban is vannak csinos és "erkölcsös" ruhák tehát felvehetne mást is. Aztán a gyerek elkezdni, hogy nem jön gólyaavatóra mert "ők nem támogatják az ilyeneket". Csak én utálom az ilyen agymosós vallásokat?

2013. okt. 6. 21:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
0%

Régen utáltam.

Most már azt mondom kell egy ilyen a csapatba.

Mikor depis a hangulat,van kinek az őrültségén kattogni...xD

2013. okt. 6. 23:30
 12/40 anonim ***** válasza:
94%
A Bibliában szerepel egy olyan parancs, hogy a nők ne hordjanak férfiruhát (és fordítva). Ők ezt ennyire szigorúan veszik, hogy egyáltalán nem vesznek fel nadrágot. Ennyi az egész. Az ortodox zsidó nők sem hordanak nadrágot. Szokás, kész. Tény, hogy nem mindennapi, de elég szomorú, ha ennyiért képes vagy utálni őket.
2013. okt. 6. 23:45
 13/40 A kérdező kommentje:
Már megint egy szövegértésből ötös ember.:( Neked de csak neked leírom mégegyszer. NEM ŐKET UTÁLOM HANEM AZT ÉS AZ AHHOZ HASONLÓ VALLÁSOKAT!!! Nem mondtam, hogy egy lány, hordjon férfi ruhát, de ha már szoknyát vesz akkor annak miért kell télen nyáron földig érőnek lenni? Mielőtt jön valaki és kiforgatja a szavaimat annak leírom, hogy nem azt mondom, hogy látszódjon ki a fél s.gge a szoknyából, de egy térdig érő színes divatos szoknya szerintem abszolút nem erkölcstelen. Most amit mondok az lehet, hogy nagyon csúnyának tűnik de minden dolgozó embert érint; úgy olvastam, hogy abban a vallásban és még párba tilos a fogamzásgátlás, és a családtervezés. Ami ugye azt jelenti, hogy nem ritka a 6-8 gyerek se. Ebből következik, hogy nem kevés családi pótlékot kapnak amit ugye valakinek az adójából ki kell fizetni.
2013. okt. 6. 23:55
 14/40 A kérdező kommentje:
Ezt már kifejtettem nem fogom minden idiótának leírni!
2013. okt. 7. 00:35
 15/40 anonim ***** válasza:
85%

Ma a 30 éves nők felének nincs gyereke. Ha mindegyiküknek lenne kettő, az sokkal több családi pótlék kifizetését jelentené, mint amennyit most annak a pár száz nazarénus családnak fizet az állam. Arról nem is beszélve, hogy ha a nők náluk nem is dolgoznak, mert folyamatosan gyesen vannak, ha annak a csomó gyereknek a fele fiú, akkor sokkal több dolgozó embert adnak az országnak, mint egy átlagember.

Hiába keresed itt a különböző kifogásokat, arról van csak szó, hogy képtelen vagy elfogadni, ha valaki nem a te elképzeléseidnek megfelelően él, legyen szó akár szoknyahosszról, akár a család berendezkedéséről.

2013. okt. 7. 06:58
 16/40 KZitus ***** válasza:
49%

Szia

Oh... az a szabad akarat!!

Az oda vissza (kell) működik.

2013. okt. 7. 07:06
 17/40 Andizsuzsi ***** válasza:
95%

"NEM ŐKET UTÁLOM HANEM AZT ÉS AZ AHHOZ HASONLÓ VALLÁSOKAT"

Mit tudsz erről a vallásról? Azon kívül, hogy milyen ruhában járnak...

2013. okt. 7. 09:04
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
Hallgasd meg LL Juniortol a Falak című számot.
2013. okt. 7. 09:06
 19/40 anonim ***** válasza:
0%

Maradjunk annyiban, hogy ez a vallás is csak azért ilyen "szelíd", mert nincs hatalmuk.

Ha lenne, akkor ott is működne a máglya és az inkvizíció.

Lélekben pedig nem igazán szelídek így sem, lásd a példát.

2013. okt. 7. 11:55
 20/40 anonim ***** válasza:
24%
...a lepontozás pedig a Napnál is világosabban mutatja ezt.
2013. okt. 7. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!