Csak én utálom az ilyen és ehhez hasonló vallásokat?
Tudod a demokrácia lényege a tolerancia (is)..
Miért zavar Téged az, hogy más másképp gondolkozik a világ dolgairól mint Te.
Én a következőt gondolom teszem:
Bárki csinálhat bármit, addig, amig az engem nem zavar, nem korlátoz, nincs hátrányom belőle. Tegye!
Igaz ez homokosokra, más vallásúkra, bárkire, aki megfelel fenti "elvárásomnak"..
Éljen úgy, ahogy akar...
Ezzel nem azt mondtam, hogy szeretem őket.
Én nem utálom. Nem bántanak ők senkit. Ha azért öltözne hosszú fekete szoknyába, mert mondjuk goth, akkor még jó fejnek is tartanád.
Én személy szerint nagyra becsülöm, ha valaki ilyen szilárdan kiáll az értékrendje mellett, te meg csak azt szajkózod, amit körülötted mindenki.
Szerintem az erkölcstelen dolgokat erkölcsnek nevezni a gusztustalan.
A korlátlan önimádat csak szimplán taszító, de amikor már valaki megöli magából a bűntudatot, pedig lenne miért és hőbörög a szabadságra mutogatva az borzasztó.
Arra már nem gondol, hogy a másik embernek is vannak jogai, neki pedig kötelezettségei és felelőssége.
Neki sem és neked is sincs jogotok erőszakosan beleszólni a másik életébe.
A kérdés itt nem a toleranciára irányult, a Kérdező csupán a személyes véleményét fejtette ki, és nyilván arra kíváncsi, hogy mások hogyan vélekednek erről. Ezt pedig -úgy gondolom- megteheti, hiszen erre találták ki a gyakorikerdesek .hu-t.
Én magam is mélyen vallásos vagyok, de az szerintem is túlzás, ha egy fiatal ilyen szinten akarja mutatni öltözködésével, hogy ő ebbe a vallásba tartozik. Tény, hogy egy keresztény lánynak nem illik olyan rövidnadrágot felvenni, amiből a fél s*gge kilátszik, hanem helyette lehet olyan ruhákat hordani, ami divatos mégis erkölcsös, sőt még ki is emeli a női test alakjának szépségeit.
Az, hogy nem vesz részt ilyen közösségi dolgokban az szerintem elég gáz, mert nem egy sárga földig leivós, majd az első pasival lefekvős bulira hívtátok, hanem egy iskolai programra. Az, hogy az ember jólérezze magát és szórakozzon, az nem jelent semmi bűnt (kivéve a jehovák), hiszen maga Jézus is szórakozott-mulatozott például ott a kánai menyegző tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!